AnalyseRipple

Ripple: Krypto-Asset unterbewertet, aber Vorsicht geboten

Ripple: En købsmulighed trods teknisk nedadgående trend

Ripple har oplevet en stille periode i de seneste uger, hvilket kan ses som en potentiel købsmulighed. On-chain data viser, at denne altcoin er undervurderet, og nogle investorer kan overveje at “købe dykket”.

Ripple virker attraktiv, men der er en hage

XRP har mistet næsten ti procent af sin værdi i løbet af den seneste måned. Denne prisnedgang har resulteret i en negativ Market Value to Realized Value (MVRV), hvilket antyder, at den syvende største krypto-aktiv efter markedsværdi muligvis er undervurderet.

De aktuelle 30-dages og 90-dages MVRV-forhold for XRP er henholdsvis -3,85 og -2,66. Disse tal viser, at den aktuelle pris er under den gennemsnitlige kostpris for alle Ripple-tokens i omløb, hvilket gør altcoin attraktiv for handlende, der ønsker at købe til en pris under den historiske kostbase.

Fremadrettet kæmper XRP dog stadig med en negativ stemning, som indikeres af dens vægtede stemningsindeks på -0,18.

XRP-kursprognose: Token sigter mod ny bund

Ripples tekniske konfiguration understøtter den nedadgående tendens. Elder-Ray Index (ERI), som sporer købs- og salgspresset, viser, at salgspresset har domineret XRP-markedet siden den 27. august med konsekvent negative værdier.

Yderligere viser Ripples Directional Movement Index (DMI), at den positive retningsindikator (blå) ligger under den negative retningsindikator (rød), hvilket bekræfter stærkt salgspress og signalerer, at markedet forbliver i en nedadgående tendens.

Hvis XRP-kursen fortsætter med at falde, kunne den bryde støtten ved 0,45 USD og muligvis falde til 0,38 USD. Hvis markedstemningen dog ændrer sig fra negativ til positiv, kan Ripple-kursen stige og sigte mod 0,65 USD.

Top  Suilend Integration: SUI-Token auf dem Weg zur Erholung?

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button