AnalyseShiba Inu

SHIB-Preisprognose: Wird Shiba Inu steigen oder fallen?

Efter en profitabel måned ser det ud til, at Shiba Inu (SHIB) er under pres fra salg, hvilket fører til en tilbagegang til sit prisniveau før sine gevinster.

Til trods for at SHIB nærmede sig det vigtige modstandsområde på 0,000001 amerikanske dollars, oplevede den en række tab, der førte den længere væk fra dette niveau.

For at vurdere sandsynligheden for at overvinde dette modstandsområde i de kommende dage, brugte Coinphony maskinlæringalgoritmer til prisforudsigelser om at forudsige potentiel SHIB-pris i begyndelsen af næste måned.

SHIB-Prisprognose

Ifølge algoritmerne forventes SHIB’s pris at stige til 0,000009738 amerikanske dollars inden den 1. marts, hvilket svarer til en stigning på 2,86% i forhold til det nuværende Shiba Inu-prisniveau på 0,000009475 amerikanske dollars på skrivetidspunktet.

SHIB-Prisprognose for den 1. marts
SHIB-Prisprognose for den 1. marts. Kilde: PricePredictions

Men i marts forventer algoritmerne en nåelse til 0,00001 amerikanske dollars den 19. marts, en pris som ikke er blevet nået siden begyndelsen af 2024.

Et stigende antal SHIB-transaktioner kan indikere stigning i Shiba Inu-prisen

Ifølge On-Chain dataaggregatoren er der blevet overført betydelige mængder Shiba Inu-tokens fra anonyme ejere gennem Arkhams efterretningsagentur. Arkham registrerede en samlet bevægelse på næsten 20 milliarder SHIB.

Dette faldt sammen med Shibariums nye rekord for daglige overførsler og prisudsving for SHIB. Dette Layer-2 blockchain har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i det daglige transaktionsvolumen, hvor antallet i dag overstiger fire millioner og når 4,21 millioner transaktioner.

Antallet af daglige transaktioner fra Shibarium
Antallet af daglige transaktioner fra Shibarium. Kilde: Shibarium

Shiba Inu-prisdiagram

På trykningstidspunktet viser dagens SHIB-pris, at meme-mønten handles til 0,000009462 amerikanske dollars, hvilket er en tilbagegang på -3,87%. Dette følger en tilbagegang på -1,85% i den forrige uge, modsat en stigning på 4,00% i de sidste 30 dage.

Top  NuggetRush - Det bedste krypto at investere i: Hvorfor investorer skifter fra Pepe og Shiba Inu

SHIB 24-timers prisdiagram
SHIB 24-timers prisdiagram. Kilde: Coinphony

På trods af en markant stigning i daglige transaktioner og indskud på store kryptobørser, peger tekniske indikatorer for SHIB på 11 vurderinger i retning af en “Sælg”-klassificering.

Gennemsnitlige glidende værdier for 9 indikatorer indikerer et “Sælg”, mens oscillators i 8 tilfælde viser en “Neutral” vurdering.

Tekniske indikatorer for SHIB
Tekniske indikatorer for SHIB. Kilde: TradingView

Om SHIB opfylder de algorithmiske forudsigelser eller giver efter for de negative tekniske indikatorer, afhænger i høj grad af investorens opbakning på dette tidspunkt.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button