AnalyseShiba Inu

SHIB stiger med over 5% på trods af pessimistiske tekniske indikatorer. Hvad kan vi forvente af Shiba Inu?

SHIB stiger med over 5 % på markedet

I de seneste 24 timer er Shiba Inu (SHIB) steget med over 5 % på markedet, til trods for at de tekniske indikatorer forblev negative. Dette har ført til en ændring i markedsbetingelserne, hvor flere kryptovalutaer, herunder SHIB, er begyndt at vise bullish tendenser.

Shiba Inu bliver bullish

Ifølge CoinMarketCap har SHIB oplevet en stigning på over 5 % i løbet af de sidste 24 timer og handles nu til en værdi af 0,0000221 US Dollar med en markedskapitalisering på over 13,2 milliarder US Dollar. Omkring 57 % af SHIB-investorerne er i øjeblikket i overskud.

Der har også været en betydelig stigning i SHIB’s social-volumen, hvilket indikerer en øget popularitet. Samtidig har den vægtede stemning forblevet relativt høj på markedet, hvilket antyder en bullish stemning omkring meme-mønten.

Hvad kan vi forvente af SHIB?

Analyser af on-chain-metriker af SHIB tyder på, at mønten muligvis er undervurderet og har potentiale til yderligere prisstigninger. Der har været en stigning i købspresset på SHIB, hvilket understøtter bullish signaler på markedet. Selvom prisen er steget, forblev MVRV-forholdet for SHIB lavt.

En nærmere undersøgelse af tekniske indikatorer viser imidlertid, at der stadig er risici forbundet med SHIB’s fortsatte bull-run. MACD og Money Flow Index viser tegn på nedadgående bevægelser, hvilket tyder på, at en afslutning på SHIB’s nuværende opadgående trend ikke kan udelukkes.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Top  Justin Sun erhverver Ethereum til en værdi af $405 millioner: Hvad betyder det for ETH-prisen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button