AnalyseShiba Inu

Shiba Inus Shibarium driver SHIB-afbrændinger fremad

Shibarium og SHIB-Token: En stigning i transaktioner og brændingsrate

Shibarium viser bemærkelsesværdig udvikling

I de seneste dage har Shibarium oplevet en markant stigning i antallet af daglige transaktioner. Den 1. december blev der registreret over 5 millioner nye transaktioner, og dette tal steg til over 7 millioner den 4. december.

Den samlede mængde transaktioner på netværket oversteg 28 millioner på blot fire dage, hvilket bidrog til en samlet transaktionsmængde på over 35 millioner. Denne stigning i transaktioner har også medført en stigning i transaktionsgebyrerne.

Stigning i SHIB-Token-brændingsrate

I de seneste 24 timer er brændingsraten af SHIB-token steget markant. Over 8,3 milliarder SHIB-tokens blev brændt i denne periode, hvilket svarer til en imponerende stigning i brændingsraten på 1.548.111,1 %. Den samlede brændingsrate i de seneste syv dage er også steget som følge af den observerede stigning.

Shiba Inus udvikling i de seneste 24 timer

Shibas daglige tidsrammeanalyse viser en overensstemmelse med den bredere markedsudvikling. På tidspunktet for denne artikel var SHIB faldet med ca. 1,8 % efter en række gevinster.

Der har været en mærkbar nedgang i handelsvolumen på over 40 % i de seneste 24 timer ifølge CoinMarketCap-data. RSI-indikatoren signalerede dog, at SHIB stadig opretholdt en opadgående tendens.

Analyse af BONE-trends

BONE har spillet en afgørende rolle i udløsningen af den forventede SHIB-brænding. En analyse af BONEs daglige tidsramme viser, at BONE har oplevet en stigning i pris de seneste dage, selvom den er faldet i forhold til Shiba Inu. På tidspunktet for denne artikel handels BONE til ca. 0,72 $.

Top  Loom Network-Token stiger markant, da det åbne interesse fortsætter

Trods tilbagegangen har både SHIB og BONE vist potentielle opadgående tendenser ifølge deres Relative Strength Index (RSI).

Hvad er 1.10.100 SHIBs værd i dag?

På tidspunktet for denne artikel formåede SHIB og BONE at opretholde en vis stabilitet i deres priser trods visse tilbageslag. Dette tyder på, at der stadig er potentiale for yderligere opadgående bevægelser i markedet.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button