AnalyseShiba Inu

Shibarium oplever stigning i netværksaktivitet og ny efterspørgsel – vil SHIB være den store vinder?

Sibarium oplever stigning i efterspørgsel og aktivitet

Shiba Inus (SHIB) Layer-2-netværk Shibarium har oplevet en stigning i netværksaktivitet i perioden mellem den 15. og 18. februar. Data fra Shibariumscan viser, at antallet af aktive adresser, der har foretaget mindst én transaktion på L2, steg med 37% i løbet af denne periode.

Der har også været en stigning i den nye efterspørgsel efter Shibarium ifølge On-Chain-data. Antallet af nye transaktioner på Shibarium steg med 140% i samme periode. Der blev gennemført 1 million nye transaktioner på L2-platformen den 15. februar, og dette tal steg til 2,4 millioner den 18. februar.

Den øgede aktivitet på Shibarium har også påvirket SHIBs pris, som i den sidste uge har oplevet en stigning på 5%. Ifølge CoinMarketCap blev SHIB handlet til 0,000009807 USD på tidspunktet for denne artikel. Møntens momentumindikator viser en vedvarende efterspørgsel, hvilket indikerer en styrke på markedet. Der er dog stadig risiko for prisudsving, da målinger af Bollinger Bands viser, at markedet er volatilt.

På trods af prisstigningen har SHIB været modtagelig over for svingninger. Handlende følger nøje med i indikatorer som Chaikin Money Flow og Awesome Oscillator for at forstå markedstendenser. Der er fortsat usikkerhed om, hvorvidt SHIB vil forblive en vinder på markedet i den kommende tid.

Kort sagt viser data fra Shibariumscan og CoinMarketCap, at både Shibariums aktivitet og SHIBs pris har været stigende i den seneste periode. Dog er der stadig en vis volatilitet på markedet, som investorer skal være opmærksomme på.

Indholdsfortegnelse

Konklusion

Efterspørgslen efter Shibarium og SHIBs pris har oplevet en stigning i den seneste periode. Dog er der stadig risiko for prisudsving, hvilket gør markedet volatilt.

Top  Krypto-analytiker forudsiger XRP-Prisen kan nå 0,66 dollar i denne uge baseret på indgående analyse

Kilder

  • Shibariumscan
  • CoinMarketCap
  • AMBCrypto
  • TradingView

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button