Analyse

Solana-Kurs droht weiter abzurutschen: Ist ein erneuter Absturz imminent?

Solana i fare for yderligere nedgang

Aktuelle data viser, at Solana (SOL) kursen har været faldende siden den ramte 160 USD den 30. september. På nuværende tidspunkt ligger kursen på 137,52 USD, men der er tegn på, at den kunne falde endnu lavere ind i et område, som den ikke har set i næsten en måned.

Solana nu købe risikabelt

Ifølge data fra krypto-intelligensplatformen Messari er Solanas Sharpe-forhold faldet. Dette forhold måler den potentielle risikojusterede afkast af en kryptocurrency. Når det stiger, betyder det, at det potentielle afkast af en investering i aktivet kan være værd risikoen. Men Solanas forhold er faldet til -1,11 fra 2,57 for fem dage siden, hvilket indikerer mulige kursstigninger.

Med Sharpe-forholdet tæt på at falde til negative værdier, ser det ud til, at køb af Solana til den nuværende kurs ikke vil give en positiv afkast.

Solana kursprognose: Endnu ingen opsving

Den aktuelle situation viser, at Solana har mistet næsten 15 % af sin værdi siden den 30. september, hvor den lå på 158,53 USD. På trods af forventninger om yderligere gevinster i oktober, har SOL faldet til 135,52 USD.

Ifølge dagens diagram kunne SOL ikke holde støtten på 142,21 USD, hvilket fik mønten til at falde under dette niveau. Dermed er Solana kursen nu tæt på at nå 23,6 % Fibonacci retracement.

I tilfælde af at kursen falder under 130 USD, kan Solana falde til 124,92 USD. Hvis derimod støtten på 130 USD forsvares af køberne, er der potentiale for en prisstigning til 161,95 USD.

Top  Worldcoin (WLD) gennemgår en vanskelig fase med en bærbar til neutral prisudvikling: Teknisk analyse og strategiske anbefalinger

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button