Analyse

Solana Mobile meddeler, at 100.000 enheder af det kommende Web3-telefon “Chapter 2” er blevet forudbestilt, sikrer produktion og afslutter tidlig forudbestillingspris.

Solana’s ‘Kapitel 2’ telefoner når 100.000 forudbestillinger

Ein neues „Kapitel“ für Solana-Telefone

Solana’s kommende Web3-Telefon “Kapitel 2” har skabt stor opmærksomhed på markedet, og brugerne har strømmet til for at få fat i enheden. Ifølge Flipside, et On-Chain analytisk firma, blev der indtil den 13. februar forudbestilt omkring 53.400 enheder, næsten en måned efter at Solana annoncerede opfølgeren til Solana Saga-telefonerne. En individuel bruger købte næsten 25 enheder og brugte i alt $11.252 på købet.

Der Countdown beginnt

Solana Mobile annoncerede tidligere, at forudbestillinger til Kapitel 2 havde nået 100.000, et mål der sikrer produktionen af ​​enheden. Virksomheden afsluttede også sin tidlige forudbestillingspris på $450. Leveringen af telefonerne forventes at finde sted i første halvdel af 2025. Kapitel 2 er designet til at gøre krypto-produkter og -tjenester mere tilgængelige for offentligheden, ifølge Solana Mobile.

SOL pumpte, aber seien Sie vorsichtig

Hypen omkring det kommende produkt har sandsynligvis skabt en opadgående pres på økosystemets native tokens. Ifølge CoinMarketCap var SOL den kryptocurrency med den bedste ydeevne i den sidste uge med en stigning på 18,38%. Dog er markedets stemning stadig negativ over for den femtestørste kryptocurrency. Derudover har mønten ikke genereret tilstrækkelig social opmærksomhed, som indikatoren for dæmpet social volumen viser.

Stigningen i spotpriser førte til en stigning i derivathandleres investeringer. Åben interesse i SOL-futures lå på et all-time high på $1,7 milliarder på tidspunktet for trykning ifølge Coinglass data. De fleste nye positioner satsede dog på SOL’s prisfald. Antallet af short-positioner i forhold til long-positioner er steget i de sidste fire dage, hvilket antyder en kommende trendvending.

Top  Stark start for krypto-aktiver i 2024: Cardano oplever comeback

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button