Analyse

Solana oplever stigning i omsætning trods høje transaktionsgebyrer – Hvad betyder det for investorerne?

Solana’s netværksaktivitet og prisudvikling

Det seneste år har været positivt for Solana [SOL], da det hurtigt har opnået en betydelig markedsandel. Selvom prisen på tokens steg, så en vigtig nøgletal også en stigning, hvilket kunne have negativ indvirkning på blockchain-statistikkerne.

Ein Blick auf die Netzwerkaktivität von Solana

Nylige data viser, at Solanas gennemsnitlige transaktionsgebyrer er steget markant i de seneste måneder. Disse gebyrer har været over 0,03 USD, hvilket er betydeligt dyrere end gennemsnitlige L2s-gebyrer.

Høje transaktionsgebyrer kan potentielt påvirke netværksaktiviteten, da brugere muligvis foretager færre transaktioner på grund af de høje omkostninger. En analyse af Artemis ‘data afslørede dog, at antallet af dagligt aktive adresse på SOL forblev relativt højt trods de høje gebyrer i de sidste tre måneder.

En lignende stigende tendens blev også observeret i antallet af daglige transaktioner, hvilket vidnede om, at brugere var villige til at betale de høje gebyrer på Solana. Disse høje gebyrer havde også en positiv effekt på blockchain-værdien, da indtægterne steg betydeligt den 31. januar.

Solana-Investorer freuen sich

Prismæssigt var Solanas præstation i den seneste måned lovende. Ifølge CoinMarketCap steg SOL med over 17 % i de sidste 30 dage. På skrivetidspunktet blev SOL handlet til 102,91 USD med en markedsandel på over 45,3 mia. USD, hvilket placerede SOL som den femtestørste kryptovaluta.

Udviklingsaktiviteten på SOL var høj, hvilket afspejlede udviklernes indsats for at forbedre blockchain. På trods af den massive prisstigning faldt det sociale volumen af SOL dog i den seneste måned, mens en pessimistisk stemning dominerede markedet.

Top  Arbitrum dominerer markedet med høje transaktioner og TVL-vækst, men kæmper stadig med at sikre sin position.

Konklusion

Selvom pessimisme var udbredt på markedet, så de derivatmarkedsindikatorer for Solana optimistiske ud. Binance finansieringsrenten for Solana var grøn, hvilket indikerede en aktiv købsinteresse fra futures-investorerne. Det åbne interesse forblev også højt, hvilket antydede, at Solanas vækst kunne fortsætte.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button