Analyse

Solana-Preis steckt fest: Todeskreuz und bärische Dominanz – Schleifen SOLs nächster Schritt?

Solana-Prisen fastholdt ved redaktionens afslutning med et “dødskors” og en bjørn-dominans.

Trods en nedadgående tendens antyder SOL et opsvingspotentiale, hvis der opstår bullish udløsere.

Efter en bemærkelsesværdig præstation i begyndelsen af dette cyklus synes Solana [SOL] i øjeblikket at være fanget i en mærkelig sløjfe. Prisen stagnerer, og hverken tyre eller bjørne synes at have kontrol.

På overfladen ser SOL ud til ikke at vide, hvad de skal gøre. Er der et opsving i sigte? Eller truer en nedtur?

Solanas næste skridt

SOL har været fanget mellem 158 og 173 dollars i de seneste to uger. For nylig underskred den 50-perioders glidende gennemsnit den 200-perioders glidende gennemsnit, et klassisk bjørnesignal i teknisk analyse kendt som “dødskors”.

Dette betyder desværre, at bjørnene har overtaget på kort sigt.

Prisbevægelsen viser en markant nedgang efterfulgt af en intens konsolidering. RSI ligger i øjeblikket omkring 64, tættere på den øvre grænse af den neutrale zone, men endnu ikke overkøbt (normalt over 70).

Der er stadig en vis købsdynamik, selvom den ikke er stærk.

Både det sociale volumen og den sociale dominans af SOL falder markant, hvilket indikerer, at den mest populære altcoin i kryptosamfundet mister interesse og social engagement.

Der er heller ingen trøst at finde på derivatmarkedet. Handelsvolumen er faldet markant med 60,44% til 2,90 milliarder dollars, en massiv tilbagegang i handelsaktiviteten.

Det samlede long/short-forhold på 0,9324 på 24-timers basis viser en næsten lige præference for long- og short-positioner og afspejler markedets usikkerhed om Solanas næste skridt.

Binance og OKX er long/short-forholdene imidlertid betydeligt højere (2,9277 og 3,01 for alle konti), hvilket antyder en mere optimistisk stemning blandt handlere på disse børser.

Top  Top aktier og spændende analyse: Alfred Maydorn kaster lys over de mest populære aktier på det tyske marked

Koncentrationen af likvideringer, især af short-likvideringer under prispeaks, tyder på en markedssituation, der er lidt sårbar over for pludselige opadgående bevægelser, som kan presse short-sælgere aggressivt ud af deres positioner.

Samlet set er der måske plads til en lille rally, hvis eksterne faktorer eller markedets stemning bringer tilstrækkelig opadgående dynamik.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button