AnalyseEthereum

Solana-Preis steigt stark und das Ökosystem blüht auf

Solana-Prisen (SOL) har oplevet en stærk opsving, efter at have dannet et dobbeltbundsmønster ved 120 USD tidligere på måneden. Prisen er steget med over 49% fra sit lavpunkt i maj, hvilket har ført til en samlet markedsandel på over 79 milliarder USD.

Dem Ökosystem von Solana geht es gut

Solana er blevet et af de mest populære netværk i blockchain-industrien og er den største konkurrent til Ethereum. Data viser, at netværket har en Total Value Locked (TVL) på over 10 milliarder USD og 3,8 milliarder USD i Stablecoins. Dette er betydeligt mindre end Ethereum, som har aktiver for over 99 milliarder USD og Stablecoins til en værdi af 81 milliarder USD.

Solanas TVL er markant højere end andre kæder som Tron, Binance Chain, Arbitrum og Base. De hurtigst voksende aktører i Solana-økosystemet er Jito, Marinade, Kamino, Raydium og Sanctum.

De decentrale børser (DEX) på Solana har fortsat vundet markedsandele volumenmæssigt. Jupiter, Raydium og Orca var de største DEX-platforme i de seneste 24 timer. De håndterede tokens til en værdi af over 724 millioner USD, 718 millioner USD og 365 millioner USD.

Solana er også blevet en af de hurtigst voksende netværk i Meme-Coin-industrien. Dets største Meme-tokens er Dogwifhat, Bonk, Book oF Meme (BOME) og Popcat.

Det er også blevet en vigtig aktør i den decentraliserede offentlige infrastruktur (DePIN) industri. Data viser, at netværket huser nogle af topnetværkene i DePIN-industrien som Helium og Hivemapper.

Udviklere elsker Solana på grund af dets lave transaktionsomkostninger og høje hastigheder. Solana kan behandle over 2.500 transaktioner pr. sekund (tps), mens Ethereum behandler mindre end 30 transaktioner.

Top  Krypto-Experte afslører: ETFs ændrer spillet for Bitcoin og Ethereum - Hvad skal investorer gøre nu?

Nogle analytikere mener, at SOL-tokenet stadig har plads til at vokse efter Firedancer-opgraderingen. Ifølge Daniel Cheung kunne tokenet snart stige til 200 USD.

Solana-Prisprognose

Baseret på SOL-diagrammet fra TradingView viser det daglige diagram, at SOL-tokenet har oplevet opsving i de seneste uger. Det har overskredet det vigtige modstandsniveau på 157,60 USD og 23,6% retracement-niveauet. Tokenet har også forblevet over det glidende 50-dages gennemsnit, mens RSI nærmer sig overkøbte niveauer. Den imponerende oscillator har overskredet det neutrale niveau.

Derfor er udsigterne for Solana-tokenet optimistiske, og det næste niveau at holde øje med er det årlige højdepunkt på 204,30 USD. En bevægelse over dette niveau indikerer yderligere gevinster, muligvis op til 250 USD.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button