AnalyseDeFi

Solana (SOL) stiger med over 170 % – Kan SOL nå $200 inden udgangen af juni 2024?

Solana (SOL) har oplevet en bemærkelsesværdig stigning i 2024, drevet af den stigende aktivitet på dens blockchain. Denne decentraliserede finans-token (DeFi) er steget med over 170 % i løbet af de seneste seks måneder, hvor et kursmål på 200 dollars er blevet et hovedfokus for investorer. Her er nogle indsamlede prædiktive indblik, der kan hjælpe med at prognosticere prisen på SOL indtil udgangen af juni.

SOL-Prisprognose for juni 2024

Basere på aktiviteten og præstationen af Solana i de forudgående måneder af 2024 er det meget sandsynligt, at SOL vil handles omkring 190 dollars ved udgangen af juni, hvilket repræsenterer en stigning på næsten 15 % i forhold til den nuværende pris.

Solana Kurs Analyse

Analytikere har givet yderligere indblik i kursudviklingen for Solana. I en TradingView-post den 31. maj blev det fremhævet, at SOL nærmer sig et kritisk modstandsniveau, der stemmer overens med 50 % Fibonacci retracement, hvilket antyder en mulig vending. De anbefaler, at handlende går ind ved 175 dollars og sigter mod denne strategiske modstand, samtidig med at der sættes en stop-loss ved 188 dollars for at minimere risici.

On-Chain-Aktivität og Meme-Coin-Einfluss

Prisbevægelsen for Solana er blevet betydeligt påvirket af on-chain-aktivitet, især gennem memecoin-fænomenet. Stigningen i memecoins baseret på Solana som Dogwhifhat (WIF) og Bonk (BONK) har boostet netværksaktiviteten og øget transaktionerne og indtægterne. Denne strøm af nye memecoins har også markant øget den samlede værdi (TVL) i hele Solana-økosystemet, der er steget med 239 % frem til 2024 til 4,787 mia. dollars.

Solana Prognose & tekniske Indikatoren

Ptandeten Solana-kurs er på 165 dollars og oplevede en ubetydelig stigning på 0,25 % i de seneste 24 timer. Ikke desto mindre har kryptocurrencyen fået omkring 1 % i løbet af den seneste uge.

Top  De bedste kryptovalutaer at købe nu: Aave, Solana, The Sandbox, Bitcoin Minetrix og Meme Kombat

De tekniske indikatorer for Solana-prognosen forbliver optimistiske for den kommende måned. TradingView-data viser, at en opsummering af de tekniske 30-dages indikatorer anbefaler en “køb”-stemning hos 9, simple movers en “stærk køb” hos 7 og oscillatorer en “køb” hos 2.

Da der er en bullish stemning i Solana, er det afgørende at opretholde prisen over støtteniveaut på 160 dollars for at bevare opadgående momentum. Investorer og handlende forbliver optimistiske, da målet på 200 dollars for SOL stadig er i fokus.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button