AnalyseDeFiEthereumMetaverse

Soroban kündigt Start von Smart Contracts im Stellar-Netzwerk an: Wie sieht die Preisprognose für die nahe Zukunft aus?

Den officielle Twitter-konto for Soroban annoncerede i går starten af Smart Contracts på Stellar-netværket, hvilket får mange investorer til at spekulere på, hvordan Stellar-prisudsigten vil se ud i den nærmeste fremtid. Trods denne betydelige udvikling har prisen på Stellar XLM været under pres de seneste 24 timer.

Efter nyheden faldt prisen på tokens til under 0,115 dollar, lidt under ugens højeste niveau på 0,1211 dollar. Denne prisudvikling bekræfter den relativt svage performance af kryptokurrencyen på det seneste. Mens mange kryptokurver har oplevet tocifrede stigninger inden for de seneste 30 dage, faldt Stellar-prisen med lidt over 3% i samme periode.

Vigtige udviklinger i Stellar-netværket
Opgraderingen kendt som Protokol 20 på Stellar-blockchain muliggjorde lanceringen af Soroban Smart Contracts. Disse gør det muligt for uafhængige udviklere at opbygge decentrale applikationer (dApps) inden for områder som Decentralized Finance (DeFi), Non-Fungible Tokens (NFTs), Metaverse og spil i netværket. Denne udvikling anses for at være den største i Stellar-netværkets historie og forventes at fremme fusionen af decentrale og centraliserede finanser samt skabe flere anvendelsesmuligheder for netværket.

Grunde til prispres efter Sorobans lancering
Faldet i XLM efter lanceringen af Soroban kan tilskrives flere faktorer: det generelle tilbagetrækningsmønster hos andre kryptokurver på markedet, fænomenet med at købe rygterne og sælge nyhederne samt bekymringer om Sorobans konkurrenceevne i den hårdt konkurrenceprægede Smart Contract-industri. Konkurrencen mod etablerede Smart Contract-platforme som Ethereum og Solana rejser spørgsmål om Sorobans succes.

Udsigter for Stellar Lumens
Teknisk analyse tyder på, at token stadig ligger over det 50-perioders gennemsnit. Hvis XLM kan overskride niveauet på 0,1211 dollar, kan det teste retracement-niveauet på 50%, som ligger på 0,1230 dollar. Stellar anses stadig for at være en betydelig kraft inden for blockchain-sektoren, men dets token kan i den nærmeste fremtid præstere under gennemsnittet i forhold til andre kryptokurver som AVAX og SOL.

Top  SEC verzögert Invesco og Galaxy Digital Ethereum-ETF-Antrag: Hvad betyder det for krypto-markedet?

XLM Prognose
Prisen på XLM-token er faldet efter at have nået en månedlig højde på 0,1211 dollar. Mens den faldt, har den testet den vigtige støtte på 0,1168 dollar igen, det højeste punkt den 27. januar. På trods af tilbagegangen ligger token stadig over det 50-perioders gennemsnit, mens Relative Strength Index (RSI) og Stochastic Oscillator peger nedad. På det seneste har den bevæget sig mellem Fibonacci retracement-niveauerne på 23,6% og 38,2%.

Den vej fremad
Med lanceringen af Soroban Smart Contracts via Protokol 20-opgraderingen starter en ny æra for den tekniske infrastruktur i Stellar. Stellar Development Foundation (SDF) har understreget, at dette kun er begyndelsen, og planlægger at øge transaktionsgrænserne for Soroban gradvist.

Udbydere af brugervenlige erfaringer og flere forsinkelser
Soroban sigter mod at tilbyde en mere brugervenlig oplevelse for udviklere, især dem der bruger Rust og WASM (WebAssembly). På trods af flere forsinkelser, især efter opdagelsen af en fejl i januar, skrider Stellar fremad med opbygningen af et økosystem for dApps. Introduktionen af Protokol 20-opgraderingen bekræfter SDF’s og Stellar-fællesskabets forpligtelse til at udvikle platformen.

Langsigtet Stellar-prisudsigte
Selvom platformen har oplevet betydelige udviklinger, er de kortsigtede udfordringer ikke til at overse. Alligevel forbliver Stellar en vigtig aktør på markedet, hvis fremskridt vil forme fremtiden for kryptoverdenen. Konklusionen er, at den langsigtede Stellar Lumens prisudsigte efter lanceringen af Soroban Smart Contracts forbliver forholdsvis optimistisk.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button