Analyse

Stigning i Celestia-kursen tiltrækker opmærksomhed – men kan opadgående trend holde stand?

Celestia (TIA) har oplevet en stigning i kursen på 14,5% til 5,57 USD i løbet af den seneste uge, hvilket har tiltrukket bredere opmærksomhed på markedet. Men on-chain data antyder, at TIA muligvis vil støde på udfordringer med at opretholde sin opadgående tendens.

Risici for Celestia-rally på grund af disse faktorer

En risikofaktor for en potentiel kursnedgang for Celestia er dens sociale dominans. Dette måler andelen af diskussioner om en mønt i forhold til andre top-100 kryptokurver. En stigning i denne værdi indikerer øget markedsmæssig opmærksomhed, hvilket var tilfældet for TIA indtil den 9. august, hvor den nåede en ugentlig højde på 6,20 USD.

Nu er TIA’s sociale dominans imidlertid faldet til 0,07%. Hvis denne nedadgående tendens fortsætter, kan det føre til et prisfald.

TIA-kursprognose: Konsolidering i vente?

Teknisk set har TIA-kursen endnu ikke formået at bryde igennem den nedadgående trendlinje på trods af kursstigningen. Et brud på trendlinjen kunne normalt fungere som et signal om en bullish fortsættelse.

Imidlertid kan manglende gennembrud resultere i, at TIA-kursen forbliver under trendlinjen. Desuden viser Accumulation/Distribution (A/D) indikatoren, at TIA mangler nødvendigt købepres for at opretholde den opadgående trend.

A/D-linjen måler, om der er mere købs- eller salgsaktivitet på markedet. En stigning i indikatoren indikerer stigende købepres, mens et fald angiver mere distribution. For TIA er A/D-indikatoren forholdsvis flad, hvilket antyder, at handelsvolumenet omkring TIA ikke er særlig højt.

I lyset af disse faktorer kan det forventes, at TIA-kursen vil konsolidere sig mellem 4,67 USD og 5,71 USD. I et meget bearish scenario kan prisen falde til 4,07 USD. Hvis efterspørgslen stiger, kan TIA-kursen dog teste 5,93 USD igen.

Top  Stellar Lumens (XLM) oplever en vækst på 14 % og overgår dermed konkurrenten Ripple (XRP)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button