Analyse

Større investorer viser interesse trods faldende pris på ARB-Token

Den ARB-Token fra Arbitrum-netværket har tiltrukket betydelig interesse fra store investorer på trods af faldende priser i den seneste måned.

Prisfald og Stigende Wal-Aktiviteter

ARB handles for $0.73 og er faldet med næsten 10% i løbet af den seneste måned. Ny data viser en stigning i Wal-aktiviteter, hvor store ARB-besiddere – dem med 10.000 til 10.000.000 tokens – har nået et rekordhøjt niveau på 10.100 adresser.

Dette øgede antal Wal-ansamlinger sker samtidig med, at prisen på token falder, hvor antallet af Wale er steget med 4% i den seneste måned, hvilket tyder på, at de udnytter muligheden for at købe til lavere priser.

Undervurderet ARB-Token

Aktuelle nøgletal viser, at ARB er undervurderet. Markedsværdiforholdet til realiseret værdi (MVRV) er negativt, og både 90-dages og 365-dages gennemsnit viser betydelige fald, hvilket tyder på, at den aktuelle handelspris er under den gennemsnitlige anskaffelsespris. Dette er normalt et tegn på en købsmulighed.

Top  Bitcoin, Ethereum og Solana - Analyse af de seneste udviklinger og fremtidsudsigter

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button