Analyse

SUI på vej mod Allzeithoch: Hvordan påvirker tekniske indikatorer kursudviklingen?

SUI’s stærke opadgående trend og potentielle korrektion

Siden midten af september har SUI oplevet en stærk opadgående trend og nåede sit all-time-high på 2,2 amerikanske dollar. Med faldende Relative Strength Index (RSI) og bearish divergens advarer tekniske indikatorer om muligheden for at kursen kan falde igen før rekorden brydes. RSI’en står i øjeblikket på 73 point, hvilket signalerer en overkøbt tilstand og en mulig afkøling i prisniveauet.

Potentielle støttezoner og korrektion

Hvis SUI oplever yderligere salg og de gule støttezoner på 1,856 og 1,743 amerikanske dollar ikke holder, kan kursen falde til næste support på 1,4272 amerikanske dollar, hvilket ville være en markant korrektion efter den kraftige stigning.

Vigtig støtte i 4-timers diagrammet: Kan kursen holde?

I 4-timers diagrammet er det tydeligt, at 50-EMA har fungeret som pålidelig støtte for kursen, mens støtteniveauet på 1,743 amerikanske dollar har genereret højt volumen. MACD-indikatoren antyder en mulig kortvarig korrektion, mens Liquidation-Map viser potentiale for prisudsving omkring 1,7 amerikanske dollar på grund af mange stærkt gearede positioner i dette område.

Afventende markedsudviklinger

På trods af potentielle korrektioner forbliver det interessant at se, hvordan SUI vil udvikle sig, især hvis den bryder sit all-time-high, da der ikke er definerede modstandszoner over dette niveau på nuværende tidspunkt.

Top  Stark tilbagegang i transaktionsaktivitet på Shibarium: Hvordan påvirker det Shiba Inu-prisen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button