AnalyseDeFiEthereum

Tellor (TRB)-prisen stiger til et højeste niveau på 119 dollars, da hvaler køber flere token

Tellor (TRB) pris stiger til $119 på grund af øget interesser fra hvaler

Tellor (TRB) prisen steg på mandag til en rekordhøjde på $119, da køberne for første gang i fire dage forsøgte at lukke i grønt. TRB-prisen kan opleve en opadgående tendens, da hvaler køber flere tokens. Tellor-prisen ligger kun 26% under sit all-time high på $164, som blev nået i maj 2021.

Tellor (TRB) prisstigning

Tellor (TRB) prisen steg tidligt mandag, da markedet forsøgte at fortsætte den positive dynamik, der har katalyseret de seneste gevinster for mange altcoins. Ifølge markeddata fra CoinGecko lå TRB-prisen på skrivetidspunktet på $117, hvilket svarer til en stigning på 15% i løbet af de seneste 24 timer. Prisstigningen kom som et resultat af et bullish gennembrud fra de laveste niveauer på $96, der fik TRB til at stige over $110.

Hvad er Tellor?

Tellor er et decentraliseret oracle-netværk med smarte kontrakter på Ethereum. Protokollens oracle-feeds leverer en tilladelsesfri infrastruktur til at overføre værdifulde Off-Chain-data til smarte kontrakter. Dataleverandører konkurrerer om incitamenter i TRB, samtidig med at platformen som helhed gavner det decentraliserede finansielle økosystem (DeFi). Tellor blev for nylig implementeret på Manta Pacific-mainnet og tilføjede sin start på netværket til andre EVM-kompatible kæder, herunder Ethereum og Arbitrum. Oracle-feeden er også integreret i Filecoin Virtual Machine.

Hvorfor stiger Tellor (TRB) prisen i dag?

Som det kan ses i grafikken nedenfor, nåede TRB næsten niveauet på $120. Dette er det samme niveau, der markerede afvisningspunktet sidste uge og begyndelsen på en fire dages nedgang for altcoinen. Tyrene ønsker afgørende at bryde den fire dages række af røde candlestænger.

Top  Adoptionen af ERC-4437 skuffer på trods af kompatibilitet med Ethereum

Dagens prisstigninger for TRB skyldes nye beholdninger fra hvaler. Efter at hvalerne har fået gang i opadgående tendens fra $41 i begyndelsen af måneden, er de tilbage. Mere end 27.400 TRB til en værdi af over $3,18 millioner er blevet overført i de seneste timer fra den kryptobørs Binance. Da hvalerne fortsat viser tillid til tokenen, er det sandsynligt, at TRB/USD vil kunne bryde gennem sin umiddelbare modstandszon. Det næste tilbudsforsvar kunne befinde sig i all-time high-området over $160. TRB-prisen nåede sit nye all-time high på $164 i maj 2021, hvilket betyder, at tyrene på det aktuelle niveau er omkring 26% fra sit højeste punkt.

Mislykket.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button