Analyse

TON-Kursanalyse: RSI bleibt neutral, während Toncoin sich in Konsolidierungsphase befindet

Den Toncoin (TON)-Kurs oplever en markant stigning i Relative Strength Index, fra en overkøbt position til et neutralt niveau. Selvom RSI er steget, forbliver den inden for det neutrale område, hvilket tyder på, at der ikke er en tydelig dominans af en trend.

Desuden indikerer den stabile TON-tilgængelighed på børserne, at handlende tøver med at træffe større beslutninger. Da EMA-linjerne viser en svag bearish retning, tyder det på, at TON befinder sig i en konsolideringsfase.

Der RSI von Toncoin bleibt neutral

Den aktuelle RSI for TON ligger på 45,56, en markant stigning fra 30 den 9. oktober. Denne seneste stigning viser, at købemomentumet er forbedret, med en inddrivelse fra overkøbte forhold for nogle dage siden. Selvom RSI er steget, forbliver den inden for det neutrale område. Det nuværende niveau afspejler en markedsændring, hvor hverken købere eller sælgere har taget kontrol.

RSI, eller Relative Strength Index, er en momentum oscillator, der bruges til at måle hastigheden og omfanget af de seneste prisændringer. RSI-værdier over 70 antyder, at en aktiv klasse kan være overkøbt, hvilket indikerer mulighed for en korrektion. På den anden side angiver værdier under 30 ofte overkøbte forhold, som kunne pege mod en mulig opadgående reversering.

Den nuværende RSI for TON på 45 ligger komfortabelt mellem disse ekstremer. I dette neutrale område giver RSI ikke nogen klar retning, hvilket tyder på, at kryptokurrencien kan fortsætte sin konsolideringsfase.

Toncoin-Angebot auf Börsen stabil

Mellem den 29. september og den 2. oktober faldt TON-udbuddet markant på børserne, fra 2,29 millioner til 1,56 millioner. Denne markante reduktion indikerer, at mange ejere trak deres tokens fra børserne, muligvis for at flytte dem til personlige lommebøger. Siden da er udbuddet på børserne dog let steget og ligger nu på 1,63 millioner.

Top  Hvordan Ripple (XRP) og Shiba Inu konkurrerer om opmærksomheden i krypto-fællesskabet

Den delvise genopretning kunne indikere, at nogle handlende forbereder sig på at genindtræde markedet, måske på udkig efter handelsmuligheder. Trods denne genopretning forbliver det samlede udbud langt under værdierne fra slutningen af september, hvilket indikerer en ændring i investorernes stemning i forhold til den tidligere stigning i børsens saldoer.

TON-Kursprognose: Tilbage til 6,13 USD?

For øjeblikket indikerer EMA-linjerne for TON en bearish trend, med de korte glidende gennemsnit under de lange. Denne justering tyder normalt på, at nedadgående pres dominerer. Dog er afstanden mellem de korte og lange EMAs ret lille, hvilket antyder, at den bearish trend måske ikke er særlig stærk.

Hvis disse glidende gennemsnit er tæt på hinanden, betyder det, at kursmomentummet ikke er klart negativt, og ethvert markedssentimentændring kan hurtigt ændre trendretningen. Konvergensen af disse linjer er et tegn på usikkerhed, hvilket indikerer, at handlende bør være forsigtige, før de antager en vedvarende nedadgående tendens.

Hvis den nuværende nedadgående tendens forstærkes, kunne kursen teste lavere støtteniveauer og muligvis falde til 4,99 USD eller endda 4,78 USD. Hvis stemningen imidlertid forbedres, og trenden vender, kan TON-kursen komme sig, teste zonen på 5,88 USD igen og muligvis stige til 6,13 USD, hvilket indikerer en fornyet bullish momentum.

Den lille kløft mellem EMA-linjerne giver plads til begge scenarier, afhængigt af hvordan markedskræfterne udvikler sig.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button