AnalyseCardano

Toncoin: Erfolgsserie könnte bald ein Ende finden

Toncoin: En analyse af den stigende succes på trods af risici

Toncoin (TON) har oplevet en imponerende vækst i år og etableret sig som en af de store vindere i kryptobranchen. Med en prisstigning på over 246 % siden årets begyndelse og 455 % i de seneste tolv måneder har Toncoin overgået præstationen fra andre førende Altcoins som Cardano og Ether.

Toncoins ermutigende Kennzahlen

Toncoins fundamentale data er solide. Messaging-appen Telegram, der fungerer som “morselskab” for Toncoin og relaterede krypto-projekter, har udviklet sig til et førende socialt netværk med næsten en milliard brugere. TON-blockchainen har ligeledes fået stor betydning og rangerer nu som det tiende største kryptonetværk globalt, hvor den har overhalet konkurrenter som Optimism, Sui, Cronos og Mantle.

Desuden har Toncoin enormt gavn af den vedvarende vækst inden for “Tap-to-Earn”-trenden, der har tiltrukket millioner af brugere verden over på platforme som Hamster Kombat, TapSwap og Notcoin.

Toncoins on-chain-kennzahlen

Toncoin viser også stærke on-chain-kennzahlen. Ifølge data fra Tonstats har netværket registreret de højeste gebyrindtægter siden maj, mens det daglige transaktionsvolumen overstiger 5,77 millioner. Antallet af wallet-aktiveringer og månedligt aktive wallets er også steget på det seneste.

Til trods for disse positive data er Toncoin-kursen fra et teknisk analyseperspektiv underlagt tre risici, der i de kommende uger potentielt kan føre til en negativ vending.

Tägliches Handelsvolumen von TON

Endelig er det daglige handelsvolumen af TON relativt svagt i forhold til denne kryptokursens markedsværdi. I løbet af de seneste uger har det daglige volumen gennemsnitligt ligget under 300 millioner dollars.

Top  SNX-Prisprognose: Hvad kan investorer forvente frem til 2030?

Samlet set indikerer disse risici, at TON-kursen uden en tydelig katalysator i de kommende uger står over for yderligere nedadgående risici.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button