AnalyseCardano

Toncoin oplever lille opadgående trend, men negativ stemning fortsætter

Toncoin oplever en svag positiv tendens

Toncoin [TON] har i løbet af de seneste 24 timer oplevet en let positiv tendens, efter at have haft markante fald i flere dage. Trods denne korte opadgående bevægelse forbliver den overordnede stemning negativ, og der er potentiel fare for et kommende dødskors.

Alligevel kan der være en vending i Toncoins nedadgående trend, hvis prisen forbliver over visse kritiske prisniveauer.

Toncoin forbliver fanget i bjørnetrenden

Analyser viser, at Toncoin-prisen har været i en stabil nedadgående trend siden slutningen af juli, efter at have nået en top på 6,00 dollars. På nuværende tidspunkt ligger prisen på cirka 4,72 dollars, hvilket svarer til en let stigning på 1,09 %.

Desuden ligger prisen under det 50-dages glidende gennemsnit (gule linje), der fungerer som modstand omkring 6,074 dollars, hvilket indikerer en nedadgående kortfristet trend. Derudover ligger prisen under det 200-dages glidende gennemsnit (blå linje), der fungerer som yderligere modstand omkring 5,907 dollars, hvilket antyder en nedadgående langfristet trend.

Desuden viser diagrammet, at et dødskors er lige rundt om hjørnet. Dette sker, når den gule linje falder under den blå linje, og det er et tegn på en mere negativ trend for TON.

RSI-værdien ligger i øjeblikket på 33,77 og er dermed i oversolgt område. Dette indikerer, at prisen har været faldende i en periode, og der kan være en vending eller en opsving på vej.

For at bekræfte en vending i prisen skal den overskride det 50-dages glidende gennemsnit på cirka 6,074 dollars og det 200-dages glidende gennemsnit på cirka 5,907 dollars.

Top  Kryptomarkedet forudsiges at gå ind i en kedelig periode af Santiment - Altcoin-markedskapitaliseringen forventes dog at stige.

Toncoin forbliver uden for Top Ti

En analyse af data fra CoinMarketCap viser, at Toncoin (TON) har haft svært ved at generobre sin plads blandt de ti største kryptokurver.

Med en markedskapitalisering på cirka 11,9 milliarder dollars mangler TON stadig cirka 200 millioner dollars for at overhale Cardano (ADA), som i øjeblikket besætter tiendepladsen.

Desuden oplevede TON det største fald blandt de 20 bedste aktiver i løbet af de seneste syv dage og mistede over 11 %. Dette markante fald har hindret virksomhedens fremskridt med at lukke kløften til Cardano og vende tilbage til Top Ti.

TON-handlere viser lette positive bevægelser

En analyse af finansieringsraten for Toncoin på Coinglass viser, at markedets aktivitet for nylig har været relativt lav. På trods af den generelle inaktivitet har de observerede tendenser primært været negative.

Dog har der været en let positiv ændring på det seneste, hvor finansieringsraten steg til omkring 0,0073 %.

Denne lille opadgående tendens indikerer en vis kortvarig optimisme, selvom den generelle markedstemning for Toncoin forbliver forsigtig. Stigningen i finansieringsraten kan tyde på en stigning i long-positioner.

For at opretholde en vedvarende positiv dynamik kræves en mere markant og vedvarende stigning i aktiviteten og stemningen for at imødegå de seneste negative tendenser.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button