AnalyseDeFi

Toncoin-Preis steigt und DeFi-Ökosystem boomt: Was bedeutet das für Investoren?

I de seneste to dage har Toncoin-prisen oplevet en vis bedring, da investorer har rettet deres fokus mod Notcoins performance og udviklingen i det TON-blockchain baserede DeFi-økosystem. Tokenet nåede mandag et højdepunkt på 7 dollar, før det faldt til 6,63 dollar.

Dette bringer kryptokurrencyen stadig ikke helt op på sit all-time high på 7,67 dollar. Men i forhold til årets laveste niveau har Toncoin oplevet en stigning på ca. 600 %.

Boom i TON’s DeFi-økosystem

Toncoins pris er blevet støttet af udviklingen inden for økosystemet i år. Data fra DeFi Llama viser, at Total Value Locked (TVL) i netværket har nået en rekord på lidt over 350 millioner dollar.

De fleste platforme inden for netværket har oplevet markant vækst i aktiverne i løbet af de seneste måneder. Tonstakers, den største Liquid-Staking-platform i økosystemet, havde et TVL på 238,8 millioner dollars, hvilket svarer til en stigning på 17,7 % i løbet af de sidste 30 dage.

Den største decentrale børs (DEX) på Toncoin, STONfi, oplevede en stigning på over 78 % i samme periode til omkring 220 millioner dollars.

DeDust, endnu en DEX, har aktiver for over 108 millioner dollars. Blandt de hurtigst voksende platforme i Toncoin-økosystemet er også Stakee, Storm Trade, EVAA Protocol og Megatone Finance.

Det samlede transaktionsvolumen på DeDust inden for de sidste 24 timer var over 10 millioner dollars, mens STONfi håndterede transaktioner for lidt over 47 millioner dollars.

Toncoin-økosystemet nyder også godt af den stigende antal konti på dets platform. Data fra TonStats viser, at antallet af konti er steget til over 29,7 millioner og forventes at overskride 30 millioner snart, hvis tendensen fortsætter.

Top  Toncoin: Bären dominerer markedet med prisfald på næsten 3 % - hvad kan man forvente?

Antallet af aktive On-Chain-wallets for Toncoin er steget til over 6,8 millioner, en stigning på knap 200.000 om dagen. Derudover er mængden af Toncoins bundet i Liquid Staking steget til over 50 millioner.

Denne vækst forventes at accelerere på grund af Notcoins (NOT) stærke præstation. Denne kryptokurrency er i øjeblikket en af de hurtigst voksende altcoins på markedet. Notcoin-prisen steg til et rekordhøjt niveau, da efterspørgslen efter denne Play-to-Earn (P2E) token steg.

Toncoin Prisprognose

Prisdiagrammet viser, at TON-tokenet har haft en stærk tilbagekomst efter et lavpunkt på 4,60 dollars i maj. Det har testet den psykologisk vigtige mark på 7 dollar igen og nærmer sig den vigtige modstand ved 7,67 dollar, det hidtidige all-time high.

Toncoin-prisen ligger stadig over de eksponentielle gennemsnitslinjer for de sidste 50 og 100 dage, mens den Relative Strength Index (RSI) og MACD peger opad.

Derfor forventes det, at prisen på TON-tokenet vil fortsætte med at stige, først med målet på 7 dollar og derefter det all-time high. En stigning over 7,67 dollars vil indikere yderligere potentiale, da køberne derefter vil sigte mod den psykologiske pris på 10 dollars.

Samlet set forbliver Toncoin-prisprognosen positiv, stærkt understøttet af robuste On-Chain-metrikker og den voksende popularitet inden for DeFi-sektoren.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button