Analyse

Top 5 Altcoins at Watch in July: TON, NOT, SOL, KAS, BRETT

Altcoins at holde øje med i juli

Toncoin (TON)

Toncoin, Telegrams krypto-token, har oplevet en betydelig stigning i kursen og er tæt på at nå et nyt all-time high. Med en nuværende handelskurs på 7,6 USD kan TON potentiale nå over 8,5 USD. Hvis kursen bryder den opadgående trendlinje, kan den falde til 7 USD.

Kursanalyse

Toncoin har haft en stabil opadgående trend og er ved at etablere et nyt all-time high.

Notcoin (NOT)

Notcoin, et andet Telegram-token, er steget markant lige siden lanceringen. Selvom det har haft lidt tilbagegang, kan NOT potentielt stige fra 0,015 USD til 0,020 USD, hvis det fortsætter med at bryde den nedadgående trendlinje.

Kursanalyse

Notcoin har brudt den nedadgående trendlinje og kan vende tilbage til tidligere gevinster.

Solana (SOL)

Solana har været drevet af institutionel interesse og har set betydelige kapitalindstrømninger. En gennembrud af modstanden på 156 USD kan føre SOL til 169 USD, mens en fiasko kan føre til et fald til 126 USD.

Kursanalyse

Solana har nydt godt af stigende interesse og kapitalindstrømninger.

Kaspa (KAS)

Kaspa bevarer sin opadgående trend og kan nå et nyt all-time high næste måned. En overgang over 0,184 USD kan give KAS momentum til at bryde det nuværende all-time high på 0,193 USD.

Kursanalyse

Kaspa har konsolideret over de seneste måneder og arbejder hen imod et nyt all-time high.

Brett (BRETT)

Brett, også kendt som PEPEs bedste ven, har oplevet en imponerende udvikling. Med en stigning på mere end 132 procent i juni, kan Brett potentielt bryde sit all-time high på 0,195 USD.

Top  Ripple: En pragmatisk løsning for moderne finanstransaktioner

Kursanalyse

Brett har set en betydelig stigning, men som med mange memecoins er der risiko for volatilitet.

Alt i alt er disse fem altcoins værd at holde øje med i juli, da de har potentiale til at opleve betydelige kursbevægelser både opad og nedad.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button