Analyse

Tron-Preis erwartet erneuten Anstieg: Überwindet Widerstandsniveau von 0,1112 USD

Tron-Prisprognose: TRX könnte weiter steigen

Tron-prisen forventes at stige yderligere fra det nuværende supportniveau på 0,1112 USD over for den amerikanske dollar. Med en stigning over 0,1120 $ og et gennembrud af et kontraherende trekantmønster på 4-timersdiagrammet, er der optimismen stor for TRX.

Støtteniveauer og modstandsniveauer

Efter en mindre korrektion har prisen nu fundet support omkring 0,1125 $ og det 100 simple moving average (4-timersdiagram). På den positive side er der en initial modstand i nærheden af 0,1140 $, efterfulgt af større modstandsniveauer på 0,1150 $ og 0,1165 $. En lukning over 0,1165 $ kunne åbne døren for yderligere opadgående bevægelser.

Potentielle nedadgående bevægelser

Hvis prisen ikke formår at bryde over modstanden på 0,1140 $, kan der opstå en nedadgående korrektion. Den første support ligger omkring 0,1120 $, efterfulgt af den vigtige 0,1100 $-zone og det 50% Fibonacci retracement niveau på 0,1085 $. Yderligere tab kan føre prisen mod den vigtige support på 0,1050 $.

Tekniske indikatorer

De tekniske indikatorer viser, at der er momentum i prisen, da 4-timers MACD for TRX/USD er i bullish zone. RSI for TRX/USD ligger over 50-niveauet, hvilket tyder på positivt momentum.

Afsluttende bemærkninger

Det er vigtigt at bemærke, at denne artikel udelukkende er af uddannelsesmæssige årsager og ikke udgør en investeringsanbefaling. Investeringer indebærer risici, og det anbefales altid at foretage omfattende undersøgelser, før der træffes investeringsbeslutninger. Any brug af de oplysninger, der er fremlagt her, sker på egen risiko.

Top  Pepe Coin (PEPE) Kurs Prognose: Kann der Kurs bis August um 1000% steigen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button