Analyse

Tron zeigt Widerstandsfähigkeit und stetiges Wachstum trotz Marktkrise

Tron (TRX) viser sig at være modstandsdygtig i lyset af den seneste markedsnedtur og har opnået positive afkast i alle vigtige tidsperioder. Ifølge vores data er TRX steget med 2,9% i de seneste 24 timer, 5,7% i de sidste syv dage, 0,3% i de sidste 30 dage, 11% i de sidste 90 dage og 27,4% siden starten af året.

På samme måde har handelsvolumen inden for 24 timer også steget med 47,9%, hvor 352 millioner dollars er blevet handlet.

Analysten Market Prophit bekræfter, at TRX oplever en positiv markedssentiment med en aktuel pris på $0,137. Samtidig viser vores analyse af de vigtigste markedsmarkører, at der er en købsinteresse, da Chaikin Money Flow (CMF) på tidspunktet for denne rapport er på 0,11. Tilsvarende angiver Directional Movement Index (DMI) for TRX en værdi på 23,9, hvilket tyder på en stærk opadgående bevægelse.

Onchain-Daten støtter Tron’s opadgående trend – Grundlægger satser på Memecoins

En gennemgang af IntoTheBlock-data viser, at store investorer foretrækker aktivet, da de holder en positiv nettotilførsel på 69,91 mio. TRX. Tilstrømningen af store investorer var på 144,22 millioner TRX i de seneste 24 timer, mens udløbet ligger under 74,3 mio. TRX.

Hvis den nuværende tendens fortsætter, forventes det, at Tron vil fortsætte sin opadgående bevægelse. Anslået at aktivet vil bryde den $0,145-markør og sigte mod $0,155, når den succesfuldt har brudt den $0,135-kurs og nået månedens højdepunkt på $0,139.

Tron har for nylig føjet sig til Memecoin-trenden med lanceringen af SunPump-platformen. Ifølge data fra Dune Analytics er der blevet oprettet over 5.596 Mememønter på Tron siden lanceringen, der har genereret mere end 2 millioner TRX ($257.779). Den 17. august blev der brugt 1 million TRX ($133.000) på at skabe disse Mememønter, hvilket er den højeste dagsomsætning.

Top  XRP stiger mod 1 $: Analyse viser potentiale for kraftig rallye

Justin Sun, grundlæggeren af Tron, mener, at netværket har en stor fordel i forhold til konkurrenterne på grund af dets store likviditetspool på 60 milliarder TRON USDT. Han mener, at Tron-ejere er villige til at investere i nye og spændende Memecoins, da de har let adgang, samtidig med at udviklere og handlende fokuserer på platforme med robust stablecoin-likviditet. Ifølge ham tiltrækker Tron-netværket brugere på grund af dets hurtige og omkostningseffektive transaktioner.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button