Analyse

VeChain (VET) erlebte eine beachtliche Rallye – Bald könnte der Preis auf 0,080 US-Dollar steigen

VeChain (VET) stiger med 35% på kort tid

Den 15. februar oplevede VeChain (VET) en betydelig stigning på 35%. Prisen på VET-tokens steg fra 0,035 US-dollar til 0,048 US-dollar. Efterfølgende faldt prisen til 0,043 US-dollar, men steg derefter til 0,050 US-dollar, hvor den nu ligger på 0,048 US-dollar.

I løbet af en uge steg Vechain med næsten 65%, og markedsprisen er nu på 3.510.000.000 US-dollar, hvilket placerer Vechain som nummer 37 på CoinMarketCap. Handelsvolumen for Vechain er også steget med over 470%, med et handelsvolumen på 12,5 milliarder VET-tokens til en værdi af 560 millioner US-dollar den 15. februar.

VeChain Thor (VTHO)-tokens har også oplevet stor vækst, stigende fra 0,00289 US-dollar til 0,006 US-dollar i samme periode.

Årsagen til kursstigningen kan blandt andet tilskrives det nye Account Abstraction (AA)-program, der gør det lettere for brugerne at foretage tværkædetransaktioner og oprette programmérbare smart contracts.

VeChain er et blockchain-projekt fokuseret på forsyningskæder og Internet of Things, og en nylig partnerskabsaftale med SingularityNET har også inkluderet dem som en del af AI-kategorien. Samtidig har samarbejdet med PwC og Walmart China resulteret i succesfuld gennemførelse af to millioner transaktioner pr. dag via smart contracts, hvilket har styrket tilliden til blockchainens ydeevne.

På trods af en mulig nedgang på 0,028 US-dollar i de kommende måneder, kan VET-tokens potentielt nå mellem 0,050 og 0,080 US-dollar i et positivt marked. Disse prognoser viser en spændende fremtid for VeChain.

Top  Ripple Spot ETF står over for regulatoriske udfordringer: Kun varm luft?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button