AnalyseEthereum

Vitalik Buterin advarer: Forstå kulturen i kryptoindustrien for at undgå bedrageri

I en nyligt offentliggjort artikel på Farcaster fremhævede Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin vigtigheden af kulturel bevidsthed i kryptoindustrien og advarede brugerne mod bedragerisk brug af almindelige termer. Buterin påpegede, at udtrykket “officielt” i kryptorummet ofte indikerer svindel, hvilket ironisk nok er modsat af dets konventionelle betydning. Han argumenterede for, at det er afgørende at forstå disse finesser for at navigere succesfuldt i kryptolandskabet.

Buterins indsigt er baseret på hans seneste essay om de kulturelle dynamikker i kryptoindustrien. Han diskuterede, hvordan blockchains udvikler unikke kulturelle identiteter ud over deres tekniske aspekter, som væsentligt påvirker deres økosystemer.

Kulturens indflydelse på succes

Buterin fremhævede flere områder, hvor en blockchains kultur har en betydelig indflydelse på dens succes, herunder typer og kvalitet af protokolændringer, åbenhed og decentralisering af økosystemet samt evnen til at tiltrække kvalificerede udviklere og brugere. Han advarede om, at en blockchains kultur enten kan støtte eller hindre dens mål, eksemplificeret ved introduktionen af nye teknologier som ZK-SNARKs.

Kulturelle aspekter i økosystemet

Dette strækker sig til kulturelle aspekter, der påvirker, hvem der deltager i økosystemet, hvilke handlinger de er motiverede til at tage, og hvad der anses for legitimt inden for fællesskabet.

Interessant nok kom Buterins udtalelser, mens hype om kryptomemes fra berømtheder er stigende i det tilstødende Solana-økosystem. Som man hurtigt kan opdage, fører sådanne initiativer sjældent til noget godt. Iggy Azalea, Caitlyn Jenner og Davido er blandt dem, der har startet deres egne kryptovalutaer.

Alle lanceringer viste sig at være kontroversielle, da stjernernes hold blev beskyldt for at bedrage deres tilhængere, udnytte deres følgere til likviditet og udvise upassende adfærd.

Top  Stellar XLM Kurs gestiegen … aber andere Kryptos NICHT?

End of content.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button