Analyse

Worldcoin Kurs vor entscheidendem Support-Test: Wie geht es weiter für WLD?

Worldcoin Kurs står over for vigtig support-test

Worldcoin Kursen har oplevet en nedgang på 67 procent fra sit tidligere all-time high og er nu ved et vigtigt støtteniveau. Kursen brød under 200 EMA og oplevede markante fald, men stabiliserer sig i øjeblikket omkring 3,69 USD.

Den aktive adresseantallet er faldet med 35,1 procent, hvilket tyder på mindre interesse fra brugerne. Hvis kursen kan generobre niveauet på 4,45 USD, kan dette muligvis give ny momentum; men et fald under 3,69 USD kunne udløse yderligere nedadgående pres.

Worldcoin holder støtteniveau trods fortsat bearish marked

Denne betydelige kursbevægelse satte tonen for den efterfølgende bearish markedstendens, der blev observeret i den analyserede periode. Kursen vendte desuden tilbage for at nå en vigtig modstandsmærke ved 4,45 USD, som tidligere fungerede som støtte og matcher med et 4-timers Ichimoku-basislinjeplateau.

I øjeblikket har kursen på denne altcoin stabiliseret sig omkring niveauet på 3,69 USD. Et andet vigtigt basislinjeplateau (Ichimoku), som i december 2023 fungerede som afgørende modstand.

WLD står over for stort salgspres

I de efterfølgende uger fra den 2. til 9. juni oplevede markedet markante fald, hvor priserne faldt til 4,25 USD og 3,81 USD. Dette indikerer vedvarende salgspres og manglende købsstøtte på disse niveauer.

Den 12. maj var antallet af aktive adresser for kryptovalutaen 1.963, hvilket indikerer en stærk brugerengagement. Denne metrik faldt imidlertid kontinuerligt og nåede den 9. juni 1.267.

I perioden fra den 12. maj til den 12. juni 2024 faldt Worldcoin Kursen med 34 procent, hvilket understreger en periode med betydeligt bearish markedspres. Antallet af aktive adresser faldt med cirka 35,1 procent og nåede til niveauer, der sidst blev set i midten af februar 2024.

Top  Notcoin (NOT) stürzt nach Allzeithoch um 40 Prozent - Analyse af vigtige niveauer for handel med kryptokurrency.

Strategiske anbefalinger

Positivt scenarie: Hvis Worldcoin formår at generobre og overstige niveauet på 4,45 USD, kunne dette skubbe den langsigtede perspektiv mod en positiv udvikling. Denne kursbevægelse vil sandsynligvis tiltrække nye købere og genoprette tilliden blandt de nuværende investorer, hvilket ville føre til øget handelsvolumen og positivt momentum.

Negativt scenarie: Hvis kursen falder under 3,69 USD, kunne dette presse kursen ned mod lavere støtteniveauer som 2,55 USD. En brydning af dette vigtige støtteniveau kunne udløse yderligere salg, styrke den bearish stemning og føre til ekstra nedadgående pres.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button