Analyse

Worldcoin Kursanalyse: WLD droht Verluste zu verzeichnen

Worldcoin (WLD) – En evaluering af oktoberpotentialet

Anlegerne vurderer i øjeblikket Worldcoin (WLD)s præstation, da den står over for en betydelig nedadgående pres. På nuværende tidspunkt handles altcoin’en til 1,65 USD, og en mulig konsolidering synes at være den næste skridt.

Worldcoin trues af tab

MVRV (Market Value to Realized Value) Long/Short Difference Indikatoren for Worldcoin peger på en bearish tendens. Med en værdi på -24 procent angiver indikatoren, at kortsigtede investorer oplever gevinster, hvilket kan bidrage til øget salgspres. Denne markedssentimentændring, drevet af kortsigtede investorers profitoptagelse, indikerer, at Worldcoin måske vil have svært ved at genoprette momentum i den nærmeste fremtid.

Udfordringer for WLD-kursprognose

Worldcoin-kursen er faldet med 24 procent og handles nu til 1,65 USD. Med modstand ved 1,74 USD og mulighed for yderligere tilbagegang til 1,34 USD, er det usandsynligt, at WLD vil overskride den to dollars-barriere i nærmeste fremtid. Selvom en ændring af markedsdynamikkerne og et vellykket gennembrud over 1,74 USD kunne sende Worldcoin-kursen mod 2,50 USD, forbliver den nuværende udsigt for WLD bearish i oktober.

Konklusion

Med den nuværende modstand og risikofyldte omgivelser er det afgørende for investorer at være forsigtige med at tilføje Worldcoin til deres portefølje i oktober. En omvæltning af markedstendenser og en positiv kursudvikling kunne dog ændre billedet og drive WLD-kursen mod højere niveauer.

Top  Chainlink-Wale strömen zur Kryptobörse Binance: Was steckt dahinter?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button