AnalyseCardanoRipple

XRP: Dark Defender prognostiziert großen Aufwärtstrend und möglichen Ausbruch

XRP: En mulig rally på vej

Efter at XRP-prisen har formået at komme over det kritiske støttemærke på 0,40 $, viser tokenet tegn på en langsom genopretning. Ifølge sin prisstruktur er det næste vigtige mål for XRP at holde sit fundament ved at forblive over mærket på 0,425 $.

I dag har den prominente kryptoanalytiker og handler Dark Defender offentliggjort deres tekniske analyse af XRP-prisen, som indikerer muligheden for en stor stigning. Dark Defender brugte tidligere prisbevægelser til at forudsige en lignende stigning. Efter de seneste prisgevinster og en tilbagefjedring ved 23,60 % Fibonacci-supporten ved 0,3917 $ søger XRP først mod modstanden ved 0,50 $.

Ifølge prognosen vil XRP bryde ud af et trekantmønster på den ugentlige graf, som Dark Defender har delt, med mål på 1,88 $, 5,85 $ og 18,22 $. Derudover vil et udbrud fra Ichimoku Cloud-signalet bekræfte den stærke opadgående tendens for Ripple-tokenet.

RSI-indikatoren synes at falde ind i oversolgt område, hvilket normalt indikerer en aftagende salgspress og muligheden for en bullish prisomvending.

På den anden side blev den tidligere Goldman Sachs-analytiker Murad Mahmudov fremhævet i en tidligere rapport fra CNF, hvor han kaldte XRP for en “kult-meme-coin” sammen med Cardano (ADA). Selv med disse modstridende synspunkter viser XRP fortsat modstandskraft. På tidspunktet for skrivningen af denne artikel handles XRP til 0,4409 $, hvilket svarer til en stigning på 1,62 % i de sidste 24 timer.

Krypto-advokaten Billy Morgan købte for nylig XRP til 0,40 $. Til trods for markedets blandede følelser viser denne transaktion, at visse investorer har tillid til XRP’s potentiale for en opadgående breakout.

Top  Anleger stoler på godkendelse af Bitcoin ETF og ingen rentestigning

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button