AnalyseRipple

XRP: Hvorledes den positive SEC-dom kan føre til en stigning i tokenets værdi

XRP-udvikling forventes at øge tokens værdi

Efter en positiv afgørelse i Securities and Exchange Commission (SEC) -sagen mod Ripple, moderfirmaet til XRP, forventes udviklingen at udløse en stigning i tokens værdi.

I den langvarige retssag blev Ripple idømt en civil bøde på 125 millioner dollars af en dommer. Der er dog tegn på, at XRP efter afgørelsen ikke længere vil blive betragtet som et værdipapir.

XRP-Prisprognose af Analytiker

Analytikere har identificeret flere diagrammønstre, der antyder en mulig opadgående udvikling for XRP. Eksempelvis foreslog kryptoanalytikeren “Dunkler Verteidiger” den 9. august, at XRP nærmede sig en eksplosiv stigning og erklærede: “XRPs løb er så tæt.”

En af de bemærkelsesværdige træk ved analysen er færdiggørelsen af en langvarig nedadgående kanal. Dette tekniske mønster ses normalt som et tegn på, at en nedadgående trend kunne være på vej mod slutningen, hvilket gør den seneste opbrud fra kanalen til et afgørende øjeblik for XRP.

Mens handlende overvåger markedet, fokuserer de især på det 100% Fibonacci retracement niveau på 0,9327 dollars, som betragtes som en kritisk modstandsniveau. Hvis XRP succesfuldt bryder dette niveau, kunne det føre til yderligere opadgående dynamik.

Eksperten fremhævede også “Explosive Run Zone”, hvor XRP kunne opleve en hurtig prisstigning. Hvis XRP bryder modstanden på 0,9327 dollars, er det næste vigtige mål det 161,80% Fibonacci-udvidelsesniveau på ca. 1,88 dollars.

XRP-Prisanalyse

Ved redaktionens afslutning var XRP faldet med 6% i løbet af de sidste 24 timer og blev handlet til 0,57 dollars. På ugeskemaet forblev tokenet dog i grønt, efter at det var steget med over 3%.

Top  Kan XRP stige til 0,648 US-dollar inden den 21. maj? Analyse og prognose

Imens håber XRP-investorer midt i den nuværende korrektion, at den overordnede markedsstemning får token til at stræbe efter nye højdepunkter, hvor 0,65 dollars er det næste potentielle mål.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button