AnalyseRipple

XRP-Preis kämpft um Widerstandsniveau: Was bedeutet das für Investoren?

XRP-Prisudvikling: Det seneste markedsoverblik

Markedsanalyse

XRP-prisen kæmper i øjeblikket med at overvinde modstanden på 0,520 $ og viser tegn på nedadgående bevægelse under dette niveau. En afslutningskurs under støtten på 0,4850 $ kunne føre til yderligere nedadgående dynamik.

I de seneste dage har XRP-prisen oplevet en nedadgående reaktion under pivotniveauet på 0,550 $. Bjørnene forblev aktive og pressede prisen under støttezonen på 0,500 $. Der var for nylig en opsvingsbølge over det 0,500-dollar mærke, men bjørnene var aktive nær modstanden på 0,525 $. Token lykkedes ikke med at overvinde 76,4% fib-retracementsniveauet af nedadgående bølgen og handles nu i en nedadgående zone.

Teknisk analyse

På det 4-timers diagram for XRP/USD-parret dannes en forbundende nedadgående trendlinie med en modstand nær 0,5120 $. Den første vigtige modstand er på 0,520 $, og en afslutningskurs over dette modstandszonen kan udløse en kraftig stigning. Den næste vigtige modstand er på 0,5550 $, og yderligere vækst kunne presse prisen mod modstandsniveauet på 0,5840 $ og muligvis endda 0,6000 $.

Hvis XRP ikke formår at overvinde modstandszonen på 0,5120 $, kunne prisen falde yderligere. Den første støtte nedadtil ligger nær den 0,500-dollar-zone, efterfulgt af den næste store støtte på 0,485 $. Et gennembrud nedad og en afslutningskurs under det 0,485-dollar mærke kunne føre til acceleration af nedadgående trend, hvor prisen igen kunne teste støttezonen på 0,450 $.

Konklusion

Tekniske indikatorer viser, at MACD for XRP/USD får tempo i den nedadgående zone, og RSI ligger under 50-mærket. Der er derfor mulighed for yderligere nedadgående bevægelser, men det anbefales, at investorer og handlende udfører deres egne undersøgelser, før de træffer investeringsbeslutninger. Handel med kryptokurver indebærer risici, og brugen af de informationer, der leveres på denne hjemmeside, er på eget ansvar.

Top  Bitcoin stiger: Analyse af den aktuelle kurs og vigtige On-Chain-data

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button