AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

45% af indiske brugere med pensionsplaner investerer i kryptovaluta

En nylig undersøgelse foretaget af Mudrex har afsløret, at næsten halvdelen af personer med pensionsplaner i Indien er trådt ind i krypto-verdenen. Undersøgelsen, der fokuserede på kryptoinvesteringer, fandt ud af, at 45% af brugerne med pensionsplaner har allokeret midler til kryptovalutaer ifølge en rapport fra The Economic Times.

50% Tror, at Crypto Vil Blive Primær Aktivklasse

Undersøgelsen belyser også den skiftende opfattelse af kryptovalutaer som en mainstream aktivklasse. 50% af respondenterne tror, at kryptovalutaer vil blive den primære aktivklasse inden for de næste fem år, hvilket indikerer en stigende tillid og accept inden for krypto-verdenen.

Uafhængige Finansielle Beslutninger

Undersøgelsen viser også, at en betydelig majoritet af respondenterne – cirka 59% – foretrækker at træffe finansielle beslutninger uafhængigt. Dette afspejler en ønsket om selvstændighed og empowerment i finansielle anliggender.

Voksende Handelsvolumen på Indiske Kryptobørser

Som rapporteret har den nylige stigning i prisen på Bitcoin injiceret nyt liv i indiske kryptobørser, da handelsvolumenerne på de største platforme nåede en ti-måneders høj i februar. CoinDCX, WazirX og BitBNS, de førende indiske børser, registrerede handelsvolumener på henholdsvis $2,6 millioner, $3,4 millioner og $7,8 millioner sidste måned.

Konklusion

Den spirende interesse for kryptovalutaer blandt individer med pensionsplaner i Indien viser et skift mod inkludering af digitale aktiver i langsigtede finansielle mål. Samtidig oplever indiske kryptobørser øget handelsaktivitet, delvist som følge af prisstigninger og delvist på grund af regeringens indsats for at understøtte blockchain-teknologien. Indiens position som et af de lande med flest kryptoejere på trods af regulatorisk usikkerhed vidner om en øget interesse og accept af kryptovalutaer i landet.

Top  Thailands SEC opdaterer kriterier for digital tokens - Fjerner investeringsbegrænsninger for retail-investorer

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button