AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

5 gode muligheder for at investere i kryptovaluta lige nu

Med Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) priser ustabile efter at have ramt friske flerårige topper tidligere på dagen, leder investorerne efter alternative kryptovalutaer med mere overbevisende bullish momentum i håbet om at finde den bedste krypto at købe i dag. Bitcoin nåede kortvarigt over $53.000 i går, mens Ether midlertidigt handlede med en værdi på $3.000. Begge har siden trukket sig tilbage med omkring 3%, og BTC handler nu i den lave $51.000 og ETH på $2.900.

Med Ether, der ikke kan bryde over $3.000, og BTC, der synes at være skabt inden for de seneste $51.000- $53.000 intervaller, leder handlende efter alternativer, der kunne være den bedste krypto at købe i dag.

Her er nogle mindre kendte kryptovalutaer, der i øjeblikket handles med stærkere bullish momentum.

Filecoin (FIL)

Decentraliseret data lagringsprotokol Filecoin (FIL) er steget markant for nylig. FIL nåede næsten $8 pr. mønt i går, nær sine højeste niveauer for året. Og nu oppe over $7,50, er FIL steget med over 9% på 24 timer ifølge CoinMarketCap. Filecoin er op 60% fra dets årlige lavpunkt, og hvis den kan bryde over $8,10 modstanden, kan den hurtigt rally endnu 25% til 2023 højder omkring $9,50. Udsigten til hurtige potentielle gevinster gør FIL til en af de bedste kryptovalutaer at købe i dag.

Chiliz (CHZ)

En anden kryptovaluta med stor momentum er sports- og underholdningsfokuseret blockchain Chiliz (CHZ). Med en stigning på 6% på 24 timer ifølge CoinMarketCap, ramte CHZ for nylig friske fler-månedlige højder over $0,1260. CHZ er steget imponerende 125% siden sidste oktober, men dette kunne være intet i forhold til de mulige gevinster, hvis CHZ kan bryde en langsigtet nedtrend. Hvis det kan, er en stigning til 2022 højder i $0,30’erne eller til rekordhøje i nærheden af $1,0 mulig. Derfor kunne CHZ være en af de bedste kryptovalutaer at købe i dag.

Top  Integration af Chainlink's Proof of Reserve forbedrer gennemsigtigheden for ARKB Bitcoin ETF - Hvad betyder det for investorer?

Siacoin (SC)

Decentraliseret cloud storage netværk Siacoin’s native token har steget med 6% på 24 timer ifølge CoinMarketCap. SC ramte lige sit højeste niveau siden starten af 2022 over $0,015. Op over 500% fra sine 2023 lavpunkter, kigger SC på yderligere 300% frem mod sine 2021 rekordhøjder over $0,06 pr. mønt. Med en markedsværdi på kun omkring $800 millioner, er 4x gevinster afgjort en mulighed. Siacoin kunne derfor nemt rangere blandt de bedste kryptovalutaer at købe i dag.

Crypto Alternativer at Overveje

Alle de ovennævnte mønter tilbyder potentielle investorer en god chance for at opnå solide gevinster. Mens fremtiden altid er usikker inden for kryptovaluta, kunne disse navne være blandt de bedste kryptovalutaer at købe i dag. Dog bør de, der leder efter større sandsynlighed for nærtidsgevinster, overveje en alternativ højrisiko, højafkast investeringsstrategi – at deltage i krypto presales. Presales tilbyder investorer en mulighed for at deltage i et projekt i dets tidlige stadier og dermed potentielt opnå afkast på op til 100x. Hvis investorer kan identificere projekter med solid grundlag, er risiko/afkast for deres investering meget god.

Afsluttende bemærkninger

De bedste presales i 2024 ifølge holdet hos Cryptonews:

  • [Oplysning mangler] Vær opmærksom på, at kryptovaluta er en aktivklasse med høj risiko. Artiklen er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du risikerer at miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button