AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

73% of US Voters Want Presidential Candidates to Understand Cryptocurrency and Artificial Intelligence

En undersøgelse i USA viser, at omkring 73% af de amerikanske vælgere mener, at præsidentkandidaterne bør have en informeret holdning til innovative teknologier som kunstig intelligens (AI) og kryptovalutaer.

Undersøgelsen blev udført af The Harris Poll på vegne af Grayscale Investments og omfattede 2.090 voksne. Resultatet viste, at flertallet enten “stærkt er enige” eller “delvist enige” i, at kandidaterne skal have kendskab til disse nye teknologier.

Undersøgelsen fandt sted fra den 27. til 29. november, og den viser, at emnet kryptovalutaer kan spille en rolle i de kommende præsidentvalg i 2024. Blandt respondenterne identificerede 26% inflation som det mest presserende problem i landet.

Desuden viser undersøgelsen, at cirka 40% af dem, der allerede er bekendt med kryptovalutaer, udviser øget interesse for at eje Bitcoin på grund af bekymringer om inflation og den aktuelle økonomiske tilstand.

Historisk set har inflation og økonomiske bekymringer været årsag til øget interesse for aktiver som Bitcoin. Men undersøgelsen understreger behovet for mere uddannelse, så en bredere offentlighed bedre kan forstå nyere teknologier som Bitcoin og dermed drive en større mainstream adoption.

Mens det forventes, at kandidaterne vil have en informeret holdning til kryptovalutaer, er det stadig uvist, om emnet vil blive et centralt diskussionsemne, når de officielle kandidater bliver udvalgt.

I januar vil New Hampshire være vært for de første primærvalg, og det vil give et indledende indblik i, hvordan valget kan udspille sig den 5. november.

Selvom præsidentvalget i USA lægger stigende vægt på kryptovalutaer, er det endnu ikke klart, hvordan de forskellige kandidater vil tackle emnet i deres valgkampagner, da mange praktiske og politiske spørgsmål stadig skal afklares.

Top  BlackRock-CEO bliver fan af Bitcoin: Fra kritiker til tilhænger

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button