AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

7RCC Ansøger Officielt om Børsnoteret Bitcoin- og Carbon Credit Futures ETF

Detaljerede oplysninger om en ny spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF) er blevet offentliggjort af 7RCC, en aktivforvalter. Ansøgningen til Securities and Exchange Commission (SEC) sigter mod at udnytte ESG-principper (environmental, social, and governance) til at appellere til investorer, der er bekymrede for miljømæssige og sociale spørgsmål.

ETF’ens struktur er således, at den består af 80% Bitcoin og 20% fremtidige kulstofkreditkontrakter. Dette design giver eksponering for kryptomarkedet og støtter samtidig miljøvenlige initiativer.

Custodianskabet for ETF’en vil blive varetaget af Gemini, mens Tidal vil blive benyttet som finansiel platform til at markedsføre dette produkt.

7RCC har bevidst tilstræbt at skabe et balanceret investeringsprodukt, der både appellerer til ESG-investorer og til forventningsfulde finansielle afkast. Virksomheden har valgt at kombinere digitale aktiver med bæredygtig finansiering under navnet BTCK, hvis ETF’en godkendes.

Det er interessant at bemærke, at denne begrænsede S-1-indsendelse undlod at beskrive, om ETF’en ville blive skabt og indløst af licenserede deltagere i kontanter eller former for Bitcoin.

Fremtrædende aktører som BlackRock og SEC drøfter for tiden denne problemstilling i møder med potentielle udstedere.

Nate Geraci, præsident for ETF Store, bemærker, at fremkomsten af en ESG Bitcoin ETF var forventet og udtaler, at det kun var et spørgsmål om tid.

Han forudså også mange variationer i landskabet for spot Bitcoin ETF’er, især dem, der er i overensstemmelse med ESG-principper, der sandsynligvis vil opstå for at imødekomme investorers forskellige præferencer og overvejelser i takt med markedets udvikling.

I forhold til ESG er der i rapporten fra 7RCC angivet, at denne strategi er blevet stadig mere populær som investeringsstrategi. Faktisk planlægger 81% af institutionelle investorer i USA ifølge en Harvard-undersøgelse fra 2022 at øge deres investeringer i ESG-produkter inden for de næste to år.

Top  Tron (TRX) overskrider Bitcoin og forventer prisstigning på $0,091 i forhold til dollars.

Undersøgelsen forudsiger, at de administrerede midler i ESG-produkter vil kunne fordobles til 10,5 billioner dollars inden 2026.

Derudover angiver undersøgelsen, at 60% af investorerne har rapporteret om højere afkast fra ESG-investeringer sammenlignet med ikke-ESG-investeringer. Over tre fjerdedele af investorerne var villige til at betale højere gebyrer for ESG-fonde.

Det er vigtigt at bemærke, at der til trods for potentielle højere overholdelsesomkostninger for aktivforvaltere er begrænset dokumentation på øgede gebyrer for ombyggede fonde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button