AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

95% af Bitcoin adresser er nu profitable: Hvad betyder det for markedet?

I takt med at prisen på Bitcoin (BTC) hurtigt nærmer sig sit all-time high, er næsten alle ejere af den digitale valuta nu tilbage i sorte tal.

Blockchain-markedsintelligensplatformen IntoTheBlock meddelte onsdag, at 95% af Bitcoin-adresserne nu er i overskud – den største andel siden BTC blev handlet til næsten lignende priser i november 2021.

Vil Bitcoin Bull Run fortsætte?

Selvom overskud er godt for investorer, kan en stor del af markedet være i grønt også betyde, at markedet er overophedet, og at en stor del af ejerne kan tage penge af bordet.

IntoTheBlock anbefaler at måle markedets varmefase ved at bruge MVRV-forholdet – som måler “markedsværdien” af al BTC mod den “realiserede værdi” af, hvornår de sidst blev handlet.

“Selvom det historisk set signalerede en top, når MVRV var tæt på 4, er tallet faldet i hver cyklus,” skrev virksomheden i et indlæg til X tirsdag. “Den nuværende værdi er 2.22.”

Yderligere on-chain data offentliggjort af Glassnode antyder, at mere spekulativ handelsaktivitet allerede begynder at vende tilbage til BTC. For eksempel nærmer Bitcoin-indstrømninger til børser sig historiske tophøjder, hvor disse strømme primært kommer fra kortsigtede indehavere, der er mere tilbøjelige til at være interesseret i spekulativ aktivitet.

Hvad driver Bitcoin-prisen op?

Bitcoin-prisen skød i vejret til $57.000 mandag og brød endnu en toårig rekord, da Bitcoin ETF’er fortsætter med at absorbere en tsunami af indstrømninger. De nyoprettede fonde tiltrækker yderligere $520 millioner mandag alene, hvor BlackRock’s iShares Bitcoin Trust scorede et rekordstort dagligt volumen på $1.3 milliarder.

Flere analytikere tror, at Bitcoin ETF’er vil være en primær katalysator for at få aktivet tilbage til sit all-time high på $69.000 – måske inden Bitcoin-netværkets “halveringsbegivenhed” i april.

Top  Nayib Bukele triumphiert bei den Präsidentschaftswahlen in El Salvador - Die Zukunft von Bitcoin im Land sieht rosig aus

Dette ville være uhørt for BTC, som historisk set er steget til nye højder efter – og formodentlig på grund af – selve halveringen. Når den næste finder sted, vil antallet af BTC produceret pr. dag falde fra 900 til 450 mønter.

IntoTheBlock bemærkede dette mønster og hævdede, at halveringen kunne “antyde en potentiel opsving i prisen.”

“Denne cyklus afviger fra fortiden, idet priserne stiger tidligere end forventet,” tilføjede firmaet. “Det kunne indikere, at investorerne forventer og handler på ‘halveringseffekten’ i god tid.”

I sidste uge forudsagde Fundstrats Tom Lee, at både ETF’er og halveringen kunne få Bitcoin-prisen til at nå $150.000 inden udgangen af 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button