AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

ADA-prisen er faldet med 3%, men stigende vækst i økosystemet og bullish tecken får investorerne til at spørge: “Går Cardano mod nul?”

Cardano (ADA) Price Analysis: Is Cardano Going to Zero Amid Recent Drops or Will Ecosystem Growth Fuel Continued Rally?

I de seneste uger har der været en stærk bedring af den #8 rangerede kryptovaluta Cardano (ADA), men ADA-prisen er faldet med -3% på trods af en imponerende vækst i økosystemets værdi, hvilket efterlader nogle nedtrykte investorer, der spørger: ‘Er Cardano på vej mod nul?’

Faldet står i kontrast til Cardano’s stabile tilbagevenden til rentabilitet, som så værdien af alle Cardano-baserede tokens ramme et nyt all-time high på 450 millioner dollar (tidligere 330 millioner dollar).

Med ADA på en stærk opadgående ralley efter at have testet det orange niveau som støtte, er den grønne modstand næste skridt. Dette følger det sorte mønster perfekt hidtil.

Ada-pris har nu afsluttet et retracement på $0,675 og er nu nede på en markedskurs på $0,635, hvilket repræsenterer et 24-timers fald på -1,27%. De seneste bevægelser til den lokale top på $0,675 har skabt en betydelig forskel på 24% mellem ADA-prisen og den støttende glidende gennemsnit – og skaber dermed en klar risikozone under retracements.

Teknisk ser strukturen dog stærk ud her med tegn på, at en fortsat opadgående bevægelse kunne være på vej. Dette står dog i kontrast til en overophedet RSI, der viser en stærk bearish signal på 74,34, hvilket tyder på, at et retracement er over forventningen.

På den anden side afspejler MACD den imponerende buller-momentum, der understøtter de seneste prisbevægelser med en læsning på 0,0179, hvilket tyder på, at rallyet kunne fortsætte.

Alt i alt ser ADA-prisen meget god ud her, men der bør udvises forsigtighed på grund af overophedede indikatorer. Til trods for dette er ADA-prisen ikke på vej mod nul nærmest, med et forhold mellem risiko og belønning på 1,46, hvilket udgør en rimelig indgangspris.

Top  Rege Partizipation im Cardano Ökosystem: Wert verdreifacht sich

Når det kommer til Bitcoin mining, er der en stigende mængde centralisering af Bitcoin mining-puljer, hvilket gør det sværere for individuelle deltagere at engagere sig i profitabel Bitcoin mining. Dette har skabt behov for nye løsninger, og her kommer Bitcoin Minetrix ind i billedet.

Bitcoin Minetrix tilbyder en innovativ og decentraliseret tilgang til Bitcoin cloud mining, der sikrer sikre og gennemsigtige Bitcoin mining-belønninger for detailinvestorer gennem sin nyskabende stake-to-mine system. Med et presale på $5,32 millioner og en målsætning på $6 millioner er Bitcoin Minetrix allerede godt på vej til at tilbyde potentielle investorer en unik chance for at være med helt fra starten i denne stake-to-mine revolution.

I sidste ende er Bitcoin Minetrix sat til at omdefinere Bitcoin-landskabet med sin innovative metode og store potentiale, og det giver derfor en mulighed for tidlige investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button