AnalyseBitcoinEthereum

Altcoins overhaler BTC & ETH: Er Altseason begyndt?

Altcoins overgår BTC & ETH: Starten på Altseason?

Nogle altcoins overgår i øjeblikket markedslederne Bitcoin og Ethereum markant. Mens BTC stiger med 7,44 procent i den ugentlige trend, vokser den hotteste altcoin med ti gange. Bitcoin handles ved redaktionens afslutning på 63.372 USD.

Altcoin-ydeevne

Ethereum ser betydeligt bedre ud. Smart Contract-platformen er steget med 14 procent i den ugentlige trend og har nu en markedsværdi på 2.641 USD. Alligevel ligger den andenplads langt bag de ugentlige topperformere. Bittensor (TAO) opnår de største gevinster blandt Top-100. I den ugentlige trend er TAO hele 79 procent oppe.

Ved bidragsdato handles kryptoen til 543,36 USD. TAO er styrings-tokenet for Bittensor. Netværket sigter mod at decentralisere mulighederne for maskinlæring. Derfor drager Bittensor fordel af den nuværende trend inden for kunstig intelligens.

Massive gevinster opnås samtidig også af Immutable (IMX). Ethereum’s Layer-2 er rettet mod krypto-gaming-nichen. NFT’er integreret i spil kan oprettes og sendes hurtigt uden gasgebyrer.

Baggrund for stigningen

Allerede blandt Top-Three i den nuværende ugentlige trend ses det: Kryptomarkedet er generelt i en opsvingstrend. De tre ugentlige vindere er meget forskellige i indhold. Derfor er der ikke kun en bestemt tendens, der tiltrækker investorerne.

Hovedårsagen til de seneste kursgevinster skyldes sandsynligvis den amerikanske centralbank FED, der sidste uge indledte en zinssenkung i deres rentebeslutning. Med en renteforhøjelse i 2022 forsøgte FED at bekæmpe den stigende inflation.

Det sædvanlige resultat af faldende renter er “billige penge”. Med lavt forrentede lån strømmer der flere penge ind på kryptomarkedet. Nogle spekulanter håber på en stigning i investeringer og fylde deres lommer med krypto.

Top  Polygon Portal: En platform til forvaltning af digitale aktiver på tværs af Polygon- og Ethereum-blockchains

Ifølge markedsanalytiker Arthur Hayes betragter han imidlertid denne antagelse som forkert i lyset af deres lavere popularitet i forhold til markedslederne. Altcoins har også et bedre vækstpotentiale i bullish perioder. Investorer, der ønsker at opnå høje gevinster på kort tid, kan derfor foretrække altcoins frem for Bitcoin. Disse er de bedste altcoins i september 2024!

Bitcoins Marktdominans

Krypto har haft en betydelig vækst siden månedens begyndelse. Bitcoin ligger dog stadig langt efter de bedste vindere. Spørgsmålet melder sig derfor: Er starten på en Altseason nær?

Ifølge kursanalytiker Ali Martinez kunne Altcoin Season starte når som helst. Han tror, at Bitcoin for øjeblikket har nået sit højdepunkt og derefter vil blive overgået af andre kryptokurver.

“Altcoins står snart over for at overskride en billion dollars i markedskapitalisering… Det er kun et spørgsmål om tid, før Altcoin Season begynder,” forklarede Martinez. Ved bidragsdato forbliver Bitcoins marktdominans enorm. Det kunne også være et tegn på en snarlig tilbagevenden af altcoins. BTC har i øjeblikket en markedsandel på 56,36 procent.

Konklusion

I lyset af den aktuelle opblomstring på kryptomarkedet og de potentielle årsager til altcoin-stigninger ser det ud til, at investorerne bør holde øje med, hvordan markedet udvikler sig. Med fokus på altcoins som BitTensor (TAO), Immutable X (IMX) og Sui (SUI) kan der være gode muligheder for potentielle gevinster i den kommende periode. Med bitcoins fortsatte marktdominans er det dog også vigtigt at være opmærksom på opadgående tendenser i hele markedet for at maksimere investeringsafkastet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button