AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Analyse: Forventet vækst i handel med Ethereum i første halvår af 2024

Med en frisk analyse frigivet den 8. februar, afslørede Coinbases forskningsdivision forventet vækst i Ethereum’s handelsdynamik i løbet af de første seks måneder af 2024. Coinbase-analytikere fremhævede vækstpunkter efter godkendelsen af spot Bitcoin (BTC) ETF’er i decentraliseret finans (DeFi) og den bredere kryptomarked.

Ifølge rapporten har Ethereum bevæget sig langsomt i de seneste måneder, mens Bitcoin fortsætter med at tiltrække flere institutionelle investeringer.

Spot Ethereum ETF’er forventes at fremme vækst

Trods Ethereums langsomme vækst sammenlignet med andre forventer analytikere, at institutionelle investeringer i første halvdel af året har potentiale til at ændre narrativet.

“…Vi tror, der er plads til, at ETH indhenter sine jævnaldrende i 1H24. Selvom der var nogle rotationer i retning af ETH, efter lanceringen af spot Bitcoin ETF’er, blev momentummet stoppet af likvidationer fra en stor defunkt kryptoudlåner i tillæg til pres fra salget af ETH-optioner.”

Forventningen om vækst hviler i høj grad på godkendelsen af spot Ethereum ETF’er, der spejler markedets accept af Bitcoin. En sådan bevægelse kan åbne nye muligheder for Ethereum.

ETH steg over 80% i 2023 og registrerede stigende DeFi-tal og institutionelle fondsinvesteringer, på trods af at den spillede andenviolin til Bitcoins svimlende ETF-narrativer. Bitcoin førte an med over 158% gevinster i 2023, mens institutionelle fonde dryppede ind fra BlackRocks ETF-ansøgning og udviskede tabene fra det forfærdelige krypto-vinter i 2022.

Solanas vækst overskygger Ethereum

Ethereums vækst på den institutionelle front blev også overskygget af Solana (SOL), som opnåede en række strømme ind i investeringsfonde og blev beskrevet som en favorit blandt institutionelle investorer.

I år har godkendelsen af spot Bitcoin ETF’er set strømme ind i markedslederen og alternative mønter, men Ethereum fortsætter med at ligge under det niveau, som de fleste analytikere forudsagde.

Top  Green Bitcoin - Et nyt krypto-projekt sætter gang i markedet med sin presale

Sidste år forudså en gruppe formueforvaltere, at Ether havde det højeste vækstpotentiale blandt top-kryptoaktiver, på trods af tal på det tidspunkt.

Firmaerne kiggede på aktiviteterne omkring decentrale applikationer (dApps) på Ethereum-netværket og deres præstation under en kursstigning for at foretage deres forudsigelser.

Derudover kan stakingmekanismen på blockchainen efter overgangen til en Proof-of-Stake (POS) -model tiltrække nye brugere, der ønsker at tjene stakingsbelønninger.

På samme måde bemærkede en publikation af Grayscale underperformance af Ethereum i 2023, da dens smarte kontraktsvækst var relativt mere end andre netværk sammen med andre metrikker.

“Ether gav stærke afkast i 2023, men klarede sig dårligere end Bitcoin samt visse andre tokens. Vi mener, at dette afspejler Bitcoin-specifikke positive forhold dette år og en langsommere genopretning i Ethereums on-chain aktivitet.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button