AnalyseBitcoin

Anleger am Kryptomarkt meiden Token mit hohem FDV: Trend zu Charakter- und Promi-Meme-Token wächst

Token med høje FDV står over for begrænsede prisfastsættelsesmuligheder

Ifølge Kucoins juni-forskningsrapport retter deltagerne på kryptomarkedet deres opmærksomhed mod karakter- eller Promi-Meme-tokens med “relativt obskure lavmarkedsområdeaktiver”. Rapporten antyder, at skiftet fra investorerens frustration over projekter med høj fuldt udvandet værdi (FDV) og lave indledende omsættelige markeds kapitaliseringer stammer fra.

Som en nylig artikel fra Bitcoin.com News forklarede, repræsenterer FDV den samlede værdi af et kryptoprojekt, hvis alle dets token, inklusive de spærrede, var i omløb. Et højt FDV tyder potentielt på en værdiforvandling af token, hvis og når de spærrede token eller mønter kommer i omløb.

Rapporten fra Kucoin antyder, at nogle investorer undgår tokens med høj FDV, fordi de tilbyder begrænsede prisfastsættelsesmuligheder for små investorer, hvilket gør opbygning af formue udfordrende. For at illustrere det skiftende investoradfærd fremhæver rapporten, hvordan Notcoin, der blev lanceret med 100% af dens token i omløb, har tendens til.

“Notcoin blev lanceret med 100% af dens token i omløb. Efter en periode på markedet oplevede både prisen og handelsvolumen af NOT en betydelig vækst indtil slutningen af maj. Dette øgede også den samlede markedsmængde af dens Tap to Earn- og Minispilprodukter”, siger rapporten.

Rapporten hævdede også, at Tap-to-Earn-projekter har “bemærkelsesværdigt højere samlede deltagelsesdata” på grund af deres lavere barrierer for forståelse og deltagelse sammenlignet med andre GameFi- eller Move-to-Earn-projekter.

Desuden tilskrives den høje ydeevne og skalerbarhed af TON-teknologien Notcoin stærk støtte og sikrer en flydende spiloplevelse. Integrationen af Notcoin med Telegram siges også at reducere kundevindingsomkostninger betydeligt og samtidig hurtigt udvide dens brugersamfund.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button