AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Anthony Scaramucci Deler Optimistisk Fremtidssyn for Bitcoin – Forudsiger $170.000 Pris i 2025

Anthony Scaramucci spår en lys fremtid for Bitcoin

Anthony Scaramucci, stifter og administrerende partner i hedgefonden SkyBridge, har delt en optimistisk udgave af Bitcoins fremtid og antyder, at prisen potentielt kan nå $170.000 inden for det kommende år.

Scaramuccis forudsigelse er baseret på to centrale faktorer, herunder den voksende efterspørgsel på nyoprettede børshandlede fonde (ETF’er) og det kommende halveringsevent, planlagt til april.

Denne modige forudsigelse blev fremsat under et interview på Reuters Global Markets Forum, afholdt i den naturskønne schweiziske skiresort Davos.

Han forklarede, at hvis Bitcoin (BTC) formår at fastholde sin nuværende pris på omkring $45.000 på tidspunktet for halveringen, kunne den se en bemærkelsesværdig stigning til $170.000 inden midten til slutningen af 2025.

Halveringseventet, en teknisk begivenhed i Bitcoin-netværket, er designet til at reducere hastigheden, hvormed nye Bitcoins introduceres i omløb.

Scaramucci tror, at prisen på Bitcoin potentielt kan firedobles inden for de 18 måneder efter halveringen, uanset dens startpris i april.

Bitcoin pris retraceres efter godkendelse af spot ETF’er

Sidste uge steg kryptovalutaen kortvarigt over $49.000, drevet af den spændende nyhed om, at spot Bitcoin ETF’er fik regulatorisk godkendelse til handel på amerikanske børser.

Imidlertid er Bitcoins pris siden faldet til omkring $42.000.

Scaramucci tilskrev denne tilbagegang til investorer, der flytter deres beholdninger fra Grayscale Bitcoin Trust til de nygodkendte spot ETF’er. Han bemærkede, at det muligvis vil tage yderligere otte til ti handelsdage at vurdere den fulde indvirkning af disse nyligt noterede fonde på Bitcoins pris.

Top  Er Bitcoin Buyer en scam eller et legitimt handelssite? - En dybdegående anmeldelse for 2023

Godkendelsen af spot Bitcoin ETF’er i USA er et betydeligt milepæl for kryptoindustrien. Det følger års vedvarende bestræbelser og ansøgninger fra forskellige firmaer, herunder SkyBridge, som blev afvist i 2022.

Derudover har SkyBridge ambitiøse planer for fremtiden, som Scaramucci afslørede under interviewet. Hedgefonden har til hensigt at lancere en ny fond, der vil kombinere investeringer i forskellige kryptotokens med fokus på digital-aktivfokuseret venturekapital.

Scaramucci udtrykte også optimisme med hensyn til præstationen af struktureret kredit og fremhævede potentialet for robuste afkast på dette område.

Skybridge Capitals kryptoinvesteringer stiger med 130%

I december sidste år rapporterede Skybridge Capital en stigning på 130% i sine kryptoinvesteringer takket være den nylige prisstigning.

På daværende tidspunkt nævnte Scaramucci specifikt succesen for Skybridges Coin Fund, som inkluderer investeringer i Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), og Solana (SOL), blandt andre. Han erklærede, at fonden har oplevet en stigning på omkring 130%, mens deres Bitcoin-fokuserede fonde har set en stigning på ca. 127%.

Scaramucci understregede yderligere sin tro på fortsat vækst i kryptoinvesteringer og pegede på global adoption og den stigende udbredelse af digitale tegnebøger som drivende faktorer. Han forudsagde, at disse faktorer vil bidrage til at presse priserne højere i løbet af 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button