AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Antpool Refunderer fejlagtigt betalt Bitcoin (BTC) transaktionsgebyr – Hvad sker der nu?

Antpool Refunderer Ved En Fejl Betalt Bitcoin-Transaktionsgebyr

Det kinesiske minedriftssted Antpool har meddelt, at de vil refundere 83 Bitcoin (BTC), der blev betalt ved en fejl som transaktionsgebyr til brugeren få dage efter hændelsen. Dette skete efter, at blockchain-sikkerhedsfirmaet PeckShield delte en opdatering fra Antpool på Twitter om det kontroversielle gebyr.

Proceduren for at få refunderet det fejlagtige gebyr kræver, at den berørte bruger kontakter Antpool og opfylder visse krav for at fastslå ejerskabet af aktiverne. Den pågældende bruger skal forberede et værktøj til signering, som kan være Bitcoin Core eller Electrum, og herefter bruge tegnebogens private nøgle til at signere en besked “Antpool” og sende den signerede tekst til kundesupporten på [email protected]

På en skæbnesvanger dag for kryptoøkosystemet brugte en person ved et uheld 83 BTC, svarende til cirka $3,1 millioner, på overførselsgebyrer. Da brugeren forsøgte at overføre 139 BTC, blev 83 BTC ved en fejl efterladt som gebyr, hvilket betød, at modtageren kun modtog 55,77 BTC. Dette førte til en ophedet diskussion blandt eksperter og fællesskabet om sagen, der førte til et af de højeste transaktionsgebyrer nogensinde.

Antpool har tidligere fulgt præcedens for at refundere brugere i tilfælde af sådanne fejltagelser, selvom beløbet nogle gange kun blev returneret med 50%. I en lignende episode tidligere på året modtog minerne Paxos et transaktionsgebyr på $500.000 og besluttede senere at returnere det til virksomheden, hvilket resulterede i mange sjove kommentarer fra brugerne om, at aktiverne burde deles blandt fællesskabet.

En bruger hævdede at være offer for det dyre gebyr og hævdede, at en hacker stod bag den dyre transaktion. Påstandene var, at en ny kold tegnebog blev oprettet, 139 BTC blev overført til den, og det blev straks flyttet til en anden tegnebog. Brugeren antog, at en scriptkørte på tegnebogen og havde en fejl i gebyrberegningen.

Top  Bitcoin-ETFs: Et afgørende skridt mod accept af kryptokurver i 2024

Artiklen er baseret på de seneste opdateringer fra Antpool og PeckShield om den fejlagtige transaktionsgebyrshændelse. Det er et markant eksempel på, hvordan selv små fejl i kryptosfæren kan have store konsekvenser, og at overvågning og reaktion fra fællesskabet er afgørende for at løse sådanne sager.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button