AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Argentinas nye præsident planlægger at forenkle processen for legalisering af kryptovaluta

Argentina’s Nyvalgte Regering Vil Forenkle Processen for Legalisering af Cryptocurrency

Argentinas nyvalgte regering, ledet af den liberale Javier Milei, har afsløret deres planer om at forenkle processen for legalisering af cryptocurrency ejendele, selv for personer, der måske ikke har rapporteret dem korrekt af skattemæssige årsager.

Den 27. december præsenterede regeringen forslaget om ‘Lov om Baser og Startpunkter for Argentiners Frihed’ for den argentinske kongres.

Det foreslåede lovforslag omfatter reformer på forskellige områder, herunder skatter, beskæftigelse, kriminalitet, energi og valg, hvilket markerer begyndelsen på Mileis ambitiøse reformdagsorden.

Inden for denne lovgivningsramme adresserer bemærkelsesværdige bestemmelser cryptocurrency i forhold til skatteprocedurer. Et afgørende aspekt er introduktionen af et “aktiveringsprogram”, der gør det muligt for skatteydere at erklære specifikke aktiver uden krav om yderligere bevis for deres oprindelse.

Hvis godkendt, vil beboere, der erklærer deres aktiver inden marts 2024, blive pålagt en skattesats på 5%, hvilket stiger til 10% for erklæringer lavet fra april til juni 2024 og yderligere til 15% for dem, der er lavet fra juli til september 2024.

Denne lovgivende initiativ afspejler Argentinas forpligtelse til at skabe en mere tilgængelig og transparent proces for enkeltpersoner til at formalisere deres cryptocurrency ejendele.

Skridtet svarer også til tidligere antydninger fra Diana Mondino, udenrigsministeren for udenrigsanliggender, international handel og tilbedelse, om potentialet for accept af cryptocurrencies under specifikke betingelser fastlagt i dekretet “Baser for genopbygning af Argentinas økonomi” vedtaget den 20. december.

Javier Mileis Nye Regering og Syn på det Digitale Aktivmarked

Indvielsen af Argentinas nye præsident den 10. december markerede begyndelsen på en forpligtelse til betydelige økonomiske reformer.

Top  Donald Trump's krypto-projekt får momentum: Lancering af ny token på vej

Disse foreslåede reformer omfatter opløsningen af centralbanken og en række foranstaltninger, der er designet til at reducere regeringens størrelse og udgifter.

Under sin valgkamp projicerede den nyvalgte præsident Milei et distinkt image og gik ind for disruptiv foranstaltninger i en nation, der kæmper med en skræmmende årlig inflationsrate på 160,9% ved udgangen af november 2023.

Mens Milei måske ikke er officielt anerkendt som en pro-crypto talsmand, opfattes hans principper at resonate tæt med flere kerneprincipper i cryptocurrency-bevægelsen.

Han forestiller sig en fremtid, hvor avanceret teknologi muliggør overgangen til en fri samfund styret af kontrakter mellem enkeltpersoner.

I en nyhedsrapport fra den 23. november antydede præsidenten Bitcoin som en potentiel alternativ til traditionelle monetære myndigheder. Han hævdede, at “centralbanken opfattes som en svindel, og Bitcoin symboliserer en tilbagevenden af penge til dens oprindelige skaber, den private sektor.”

Imens udtalte Hernán González, presseofficeren for den ikke-statslige organisation Bitcoin Argentina, eksklusivt til Cointelegraph om Mileis holdning til cryptocurrency.

I modsætning til den almindelige opfattelse bemærkede González, at Milei ikke eksplicit er en fortaler for Bitcoin, da præsidenten har nævnt på forskellige lejligheder, at han ikke er en specialist i cryptocurrencies, og at de ikke vil være fokus for hans regering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button