AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

ARK Invest: Cathie Wood sælger betydelige mængder af Coinbase, Robinhood og Nvidia-aktier

ARK Invest, det firma for formueforvaltning og udsteder af Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) ledet af Bitcoin-talsmanden Cathie Wood, har solgt en betydelig mængde aktier i Coinbase, Robinhood og Nvidia.

Ifølge Ark Invest Daily’s offentliggørelse den 26. februar solgte ARK Innovation ETF (ARKK) 35.509 Coinbase (COIN) aktier til en værdi af 6,89 millioner dollar baseret på slutkursen på 193,94 dollar.

Coinbase steg dog fra sin åbningskurs på 168,66 dollar den dag, berørte kortvarigt niveauet på 193 dollar og markerede en endelig gevinst på 16,85% på én dag.

Afskaffelsen af Coinbase beholdningen markerede en fortsættelse af tidligere salg på 34,3 millioner dollar fra ARKK, ARKF og ARKW tidligere i februar.

I løbet af den seneste måned er Coinbase steget betydeligt med 46% fra 132,82 dollar til det nuværende niveau.

ARK-fonde sælger Robinhood og Nvidia

Derudover solgte ARK Next Generation Internet ETF (ARKW) og ARK Fintech Innovation ETF (ARKF) tilsammen 444.853 Robinhood (HOOD) aktier til en værdi af 6,94 millioner dollar baseret på slutkursen på 15,59 dollar.

Andre betydelige handelsaktiviteter omfattede 2.724 Nvidia (NVDA) aktier til en værdi af 2,15 millioner dollar solgt af ARK Genomic Revolution ETF (ARKG).

Ark Invest Detaljer om, hvordan Bitcoin kan nå $2,3 millioner

Ark Invests “Big Ideas” har for nylig offentliggjort en analyse af en potentiel vej for Bitcoin-prisen til at nå 2,3 millioner dollar.

Brett Winton, Arks forskningsdirektør, foreslog, at historisk set kunne en allokeringsgrad på ca. 0,5% til 4,8% af en investors portefølje i Bitcoin have givet de bedste afkast over en femårig periode.

Top  Swiss National Bank Explores Tokenizing Financial Assets: Chairman Thomas Jordan Shares Insights

Rapporten angav, at en minimal global investering på blot 1% af de 250 billioner dollar i investerbare aktiver i Bitcoin kunne presse prisen op på 120.000 dollar. En større tildeling på 19,4% kunne potentielt hæve prisen til 2,3 millioner dollar.

Firmaet reflekterede også over Bitcoins betydelige prisopsving i 2023, hvilket markerede en stigning på 155%. Nøglebegivenheder, der bidrog til Bitcoins præstation, inkluderede rekordstore transaktionsvolumener, Ripples retlige sejr over SEC, og PayPals lancering af en USD-stabilcoin.

Det fremhævede Bitcoins robusthed og bemærkede især dets stigning efter sammenbruddet af regionale banker som Silicon Valley Bank, hvilket understregede dets rolle i at mindske modpartsrisiko.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button