AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ark Invest sælger $42,5 millioner i GBTC-aktier

Cathie Wood og Ark Invest har for nylig afhændet sig en stor mængde aktier i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) og Coinbase. Ark Invest solgte omkring 809.441 GBTC-aktier til en værdi af $27,6 millioner fra deres Next Generation Internet (ARKW) børsnoterede fond (ETF). Dette er den største handel i mere end et år. Samtidig oplevede prisen på Bitcoin igen stigning til over $43.000 i de tidlige asiatiske timer tirsdag med en stigning på næsten 5% inden for de sidste 24 timer. Dette falder sammen med de seneste ETF-opdateringer fra SEC.

Ark Invest solgte også $59 millioner i Coinbase-aktier sidste uge. Investeringsforvaltningsvirksomheden afslørede salget af 18.962 COIN-aktier ($2,8 millioner) på fredag. Udnyttende den seneste stigning solgte Cathie Woods firma 12.142 Coinbase-aktier ($1,8 millioner) fra deres Innovation ETF, 2.278 ($337.000) fra deres Next Generation Internet ETF og 4.542 ($672.000) fra deres Fintech Innovation ETF.

Samlet set nåede den samlede afhændelse $58,8 millioner i Coinbase-aktier for ugen. Ark Invest havde også tidligere solgt aktier for $100 millioner i Coinbase ugen forinden.

Der har også været en betydelig indsnævring af GBTC’s rabat i forhold til nettoaktiver værdi i de seneste måneder, og den negative præmiesats for GBTC er i øjeblikket -8,04% med en månedlig ændring på -1087,02 ifølge Coinglass data.

Med disse store handelsaktiviteter ser det ud til, at Ark Invest er aktiv på markedet og tager justerede beslutninger om at ændre deres beholdninger i GBTC og Coinbase. Disse aktiviteter kan muligvis afspejle ændringer i deres overordnede markedsstrategi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Kryptomarkedet i stor ustabilitet: Bitcoin falder mens Ethereum stiger

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button