BitcoinFinanzen

ARK Invest sælger Coinbase og Robinhood aktier for 34 millioner dollars og øger samtidig deres Bitcoin beholdning til 1.3 milliarder dollars.

ARK Invest vigtigste ændringer i deres portefølje

ARK Invests handler med Coinbase og Robinhood

ARK Invest, en førende amerikansk investeringsfirma med fokus på kryptovalutaer, har for nylig foretaget betydelige ændringer i deres portefølje. Den 14. februar solgte ARK 214.068 aktier af Coinbase (COIN) og 119.394 aktier af Robinhood (HOOD) fra deres ETF’er til en samlet værdi af cirka $34 millioner.

Dette skridt kom samtidig med, at Coinbase nåede sit højeste niveau i 2024 og for første gang siden begyndelsen af januar oversteg $160. ARK’s beslutning om at sælge Coinbase-aktier sammentræf med, at aktien nærmer sig sit tidligere højdepunkt på $173, der blev nået i november 2023.

Desuden solgte ARKs ARKW-fond på den 14. februar Robinhood-aktier til en værdi af cirka $1.5 millioner. Salget af Robinhood-aktier blev påvirket af overholdelsesmæssige overvejelser, især regel 12d3-1, som forbyder børshandlede fonde at holde mere end 5% af deres aktiver i værdipapirer fra samme udsteder.

De vigtigste aktiebeholdninger i ARKW

På den 15. februar inkluderede de vigtigste aktiebeholdninger i ARKW Coinbase, Roku (ROKU), ARK Bitcoin ETF, Block (SQ), Tesla (TSLA), og Robinhood. ARK’s Bitcoin ETF, ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB), udvidede sine Bitcoin-beholdninger ved at erhverve yderligere 1.960 BTC den 15. februar, hvilket oversteg deres oprindelige beholdninger på den første handelsdag.

ARK’s Bitcoin ETF har nu i alt tildelt 24.925 BTC, hvilket baseret på de nuværende Bitcoin-priser svarer til en værdi på $1.3 milliarder.

Detteer en kort oversigt over ARK Invests seneste væsentlige ændringer i deres portefølje, som viser deres strategiske tilpasninger i forhold til kryptovalutaer og andre aktiver.

Top  De bedste kryptovalutaer at købe nu - Bitcoin Cash, SUI og Tezos

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button