BitcoinFinanzen

ARK Invest sælger Coinbase og Robinhood aktier for 34 millioner dollars og øger samtidig deres Bitcoin beholdning til 1.3 milliarder dollars.

ARK Invest vigtigste ændringer i deres portefølje

ARK Invests handler med Coinbase og Robinhood

ARK Invest, en førende amerikansk investeringsfirma med fokus på kryptovalutaer, har for nylig foretaget betydelige ændringer i deres portefølje. Den 14. februar solgte ARK 214.068 aktier af Coinbase (COIN) og 119.394 aktier af Robinhood (HOOD) fra deres ETF’er til en samlet værdi af cirka $34 millioner.

Dette skridt kom samtidig med, at Coinbase nåede sit højeste niveau i 2024 og for første gang siden begyndelsen af januar oversteg $160. ARK’s beslutning om at sælge Coinbase-aktier sammentræf med, at aktien nærmer sig sit tidligere højdepunkt på $173, der blev nået i november 2023.

Desuden solgte ARKs ARKW-fond på den 14. februar Robinhood-aktier til en værdi af cirka $1.5 millioner. Salget af Robinhood-aktier blev påvirket af overholdelsesmæssige overvejelser, især regel 12d3-1, som forbyder børshandlede fonde at holde mere end 5% af deres aktiver i værdipapirer fra samme udsteder.

De vigtigste aktiebeholdninger i ARKW

På den 15. februar inkluderede de vigtigste aktiebeholdninger i ARKW Coinbase, Roku (ROKU), ARK Bitcoin ETF, Block (SQ), Tesla (TSLA), og Robinhood. ARK’s Bitcoin ETF, ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB), udvidede sine Bitcoin-beholdninger ved at erhverve yderligere 1.960 BTC den 15. februar, hvilket oversteg deres oprindelige beholdninger på den første handelsdag.

ARK’s Bitcoin ETF har nu i alt tildelt 24.925 BTC, hvilket baseret på de nuværende Bitcoin-priser svarer til en værdi på $1.3 milliarder.

Detteer en kort oversigt over ARK Invests seneste væsentlige ændringer i deres portefølje, som viser deres strategiske tilpasninger i forhold til kryptovalutaer og andre aktiver.

Top  Markedsfluktuation: Aktier stiger mens dollarkursen svækkes før helligdagen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button