AltcoinsBitcoinRipple

Automated-Market-Maker-TVL på XRP-Ledger stiger til nye højder: Optimistiske udsigter for krypto markedet

XRP Ledger Automated Market Maker TVL Stiger til 7,7 Millioner USD

En Upåvirket Stigning i Værdien af XRPL AMM

Det Ripple-netværk oplever stadig imponerende vækst, anført af XRP Ledger XRPL. Seneste data viser, at værdien af Automated Market Maker på XRPL er steget med 51 % på lidt over to uger og har nået over 15 millioner XRP-token.

Stigning af 1,3 Millioner XRP på én Dag

Bemærkelsesværdigt er, at TVL’en steg med cirka 1,3 millioner XRP på blot én dag. Dette fulgte en stigning på 1,1 millioner token på tre dage, hvilket indikerer en hastigt voksende interesse.

Diverse Tokens Spærret i AMM-Pools

Seneste data viser, at den samlede TVL ligger på 15,6 millioner XRP, svarende til 7,7 millioner US dollars, der er låst i forskellige XRPL AMM-pools. Dette inkluderer ikke kun XRP, men også USDC, Bitcoin, Sologenic, MAG og USD. Antallet af rene XRP-token i AMM-pools er cirka 7,83 millioner.

Voksende Interesse dreven af MAG-Pool

Det hurtige vækst i en kort tid antyder en genopstående interesse, primært drevet af Magnetic X (MAG)-poolen. Denne pool har en TVL på cirka 4,8 millioner XRP, hvilket er en stigning på 35 % fra dagen før.

XRP-Kursen fortsætter med at Stritte

På trods af dette imponerende vækst har XRP-kursen stadig udfordringer. På skrivetidspunktet handles XRP til 0,4783 $ efter en fald på 2 % i weekenden.

Top  Bitcoin eller Altcoins: Hvad skal du investere i? En guide til at navigere på det skiftende kryptomarked

Vigtigheden af Transparens

XRP-fællesskabet har for nylig afsløret detaljer om tilbudet og fordelingen af Ripple, der blev udarbejdet i 2014. Dette viser, at virksomheden ønsker at beholde 25 milliarder XRP for at finansiere drift og forhåbentlig generere overskud, mens resterende 75 milliarder XRP vil blive distribueret på markedet.

Ripple sejrer i Sammelklage

Ripple Labs Inc. har nylig opnået en betydelig sejr i en føderal samlet søgsmål, hvor det blev afgjort, at XRP ikke blev solgt som en uregistreret værdipapir.

Alt i alt viser det seneste vækst i XRPL AMM en stigende interesse fra markedet og tegner et positivt billede for fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button