AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bæredygtig energiforbrug til Bitcoin-minedrift når rekordhøjde på 54,5% i 2023

Artiklen til de oplysninger, du har angivet, kan lyde således:

Bæredygtig Energi til Bitcoin Mining når Ny Rekord i 2023

Bitcoin (BTC) mining bruger i stigende grad bæredygtig energi, og i 2023 nåede andelen af bæredygtig energi til Bitcoin mining en rekordhøj andel på 54,5%. Dette udgør en stigning på 3,6% i løbet af året.

Analyse udført af The Bitcoin ESG Forecast sammenlignede Bitcoin’s bæredygtige energiblanding med andre brancher ved hjælp af offentligt tilgængelige data i løbet af de sidste fire år. Resultaterne viser, at Bitcoin mining pt. rangerer som den største forbruger af bæredygtig energi blandt undersektorer.

Desuden har branchen gjort mærkbar fremskridt i at øge sin brug af bæredygtige energikilder, hvilket overstiger andre globale sektorer.

Metanemissioner Power Off-grid Bitcoin Mining

En betydelig opdagelse vedrører brugen af off-grid Bitcoin miningoperationer, der er drevet af metanemissioner. Undersøgelsen identificerede, at små olieproducenter i Canada og USA betaler tilladelser til at flamme naturgas af. Nogle af dem frigiver også metan direkte, hvilket er udfordrende at opdage.

Imidlertid har visse minedriftselskaber taget en mere miljøbevidst tilgang ved at bruge ventet metan til at generere elektricitet til Bitcoin mining. Denne praksis reducerer den miljømæssige påvirkning sammenlignet med at lufte gassen ud i atmosfæren.

Som et resultat mindsker Bitcoin-netværket nu 7,3% af dets emissioner uden at være afhængig af kvoter. Dette er en ny rekord og overstiger alle andre brancher i emissionsreduktion uden brug af kvoter. Rapporten omtalte også visse yderligere fremskridt i off-grid-baseret minedrift.

Top  Forventet ændring af USAs centralbanks politik fra rentestigninger til rentenedskæringer i forbindelse med en mulig Biden-støttepakke i 2024 fører til betydelig vækst i Bitcoin- og kryptovalutamarkederne.

Disse udviklinger har bidraget til Bitcoins øgede afhængighed af bæredygtige energikilder.

Efter minedriftsforbud i Kina og den effektive forbud i Kasakhstan har mange minearbejdere flyttet deres operationer til grønnere net i Nordamerika eller bæredygtige off-grid-steder.

Rapporten indikerer, at de globale net gradvist bliver grønnere med 0,7% årligt, hvilket resulterer i en 29% forbedring i emissionsintensiteten for on-grid Bitcoin-miner sammenlignet med 2021.

Store Minere Forbereder sig på Forestående Halveringsevent

Førende kryptominerer forbereder sig på udfordringerne, da minedriftsindustrien forbereder sig på en stor transformation med 2024 Bitcoin halveringsevent. Asset manager CoinShares ‘analyse tyder på, at Riot (NASDAQ: RIOT), TeraWulf (NASDAQ: WULF) og CleanSpark (NASDAQ: CLSK) er blandt de bedst positionerede virksomheder til at klare den forestående storm.

Bitcoin halveringseventen, planlagt til april 2024, indebærer en reduktion af blokbelønningen, der gives til minere med halvdelen, hvilket fører til et fald i hastigheden for skabelse af nye Bitcoin.

Denne deflationære politik er designet til at kontrollere netværkets forsyning. Mens denne reductions i belønninger er en del af Bitcoin’s iboende design, præsenterer det minearbejdere med en unik række udfordringer. CoinShares ‘analyse maler et klart billede af, hvad minearbejdere kan forvente efter halveringen.

Omkostningerne ved produktion og kontante omkostninger pr. Bitcoin, der var ca. 16.800$ og 25.000$ i tredje kvartal 2023, forventes at stige til 27.900$ og 37.800$ hhv. Analysts forventer, at den gennemsnitlige produktionsomkostning for kryptominerere efter halveringen vil ligge omkring 37.856$.

Disse forventede omkostningsstigninger stammer fra reduktionen i belønninger og behovet for, at minearbejdere udvider deres operationer for at forblive rentable.

“(…) vi mener, at Riot, TeraWulf og CleanSpark er bedst positioneret i forhold til halveringen,” sagde rapporten.

Top  North Korea Stole Over $600 Million in Cryptocurrency in 2023: TRM Labs Report

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button