AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bakkt forudser en bølge af deltagelse fra institutionelle investorer

Crypto custody-firmaet Bakkt forudser en betydelig stigning i deltagelsen af institutionelle investorer på cryptocurrency-handelsmarkedet. Denne mainstream adoption drives ifølge Bakkt af den nylige godkendelse af Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) af Securities and Exchange Commission (SEC).

Firmaet fremsatte denne forudsigelse onsdag, da det offentliggjorde sine seneste kvartalsresultater, ifølge en rapport fra PYMNTS.

Bakkt Ser Stigning i Crypto Trading Volumen

I første kvartal, der sluttede den 31. marts, oplevede Bakkt en bemærkelsesværdig stigning på 324% i crypto trading volumen sammenlignet med det foregående kvartal, primært drevet af robust klienthandelsaktivitet.

Den positive udvikling indikerer et voksende efterspørgselsmiljø med øget branchaktivitet, højere møntpriser og generelt højere detailhandels-handelsvolumen, ifølge Andy Main, præsident og CEO for Bakkt, under virksomhedens kvartalsvise indtjeningsopkald.

BakktX til At Letmuliggøre Real-Time Udførelse

Det foreslåede BakktX handelssted vil lette realtids udførelse af handler ved at udnytte Bakkt’s omfattende netværk af likviditetsforhold.

Det vil også have en lav gebyrstruktur, der tilskynder handelsvolumen og imødekommer institutionelle investorers krav.

Bakkt’s Strategiske Beslutninger for At Styrke Positionen

Ud over lanceringen af BakktX planlægger selskabet at udvide sit produktudbud og løsninger samtidig med at fokusere på at udvide sit klientnetværk, dybere eksisterende relationer og kontinuerligt forbedre sin omkostningsstruktur i løbet af 2024.

For at strømline driften og øge rentabiliteten implementerede Bakkt for nylig en omstruktureringsinitiativ ved at reducere sin arbejdsstyrke med 20%. Denne strategiske bevægelse forventes at resultere i besparelser på 7 millioner dollars for 2024 og 13 millioner dollars i årlige besparelser.

Bakkt’s beslutninger afspejler dets vilje til at navigere i det udfordrende landskab og omfordele ressourcer til vækstområder.

Top  Polygon (MATIC) styrker positionen med Robinhood-integration: Cross-Chain-Swaps og partnerskaber i fokus!

Ved at udnytte den stigende interesse fra institutionelle investorer og levere en formålbygget handelsplatform sigter Bakkt på at befæste sin position som en central aktør på det dynamiske crypto-handelsmarked.

Ifølge rapporter oplevede handelsvolumen på store cryptocurrency-børser en markant tilbagegang i april, samtidig med at Bitcoin trak sig tilbage fra sit historiske højdepunkt. Derudover så derivathandelvolumen sit første fald i syv måneder, hvor det faldt med 26,1% til 4,57 billioner dollars. Denne tilbagegang kom, da store CEX’er som Binance oplevede et stort stigning i handelsvolumen mellem oktober 2023 og marts 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button