AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Binance Integrerer Solana-netværket i deres Web3 Wallet

Binance Web3 Wallet Integrerer Solana-netværket

Binance har annonceret integrationen af Solana-netværket i deres Web3 Wallet. Med integrationen af Solana-netværket sigter Binance på at omdanne deres Web3 Wallet til en omfattende, multi-chain, self-custodial wallet, der kan imødekomme de forskellige Web3-behov hos deres brugere, udtaler børsen i en nylig pressemeddelelse.

Med denne integration får brugerne adgang til en bredere vifte af blockchain-netværk, herunder dem baseret på Bitcoin (BTC), EVM og Cosmos (ATOM).

Binance Web3 Wallet tillader Token-swaps på Solana

Brugere af Binance Web3 Wallet kan nu sende, modtage og bytte tokens på Solana-netværket. Derudover kan de udforske og anvende forskellige Solana-baserede decentraliserede applikationer (dApps).

Binance Web3 Wallet inkluderer nu ti Solana-baserede dApps, herunder Drift, Dual Finance, Jito, Jupiter, Magic Eden, MarginFi, Orca, PsyOptions, Pyth Network og Raydium. Flere dApps vil blive gradvist tilføjet over tid, udtaler børsen.

Binance har også introduceret ‘dApp Hub’, en brugergrænseflade (UI) revision, som en del af integrationen. Denne redesign af brugergrænsefladen samler alle populære dApps i en enkelt fane, hvilket giver brugerne en problemfri oplevelse med at udforske og interagere med populære dApps sikkert.

Integrationen af Solana-netværket kommer, mens Binance har introduceret talrige forbedringer til Web3 Wallet i løbet af de seneste måneder. Disse inkluderer lanceringen af ​​Binance Inscriptions Marketplace til prægning og handel med indskrifter, Inscriptions Accelerator til at reducere ventetiden for transaktioner, support til ERC-404 tokens, integration af forskellige netværk og tilføjelse af flere dApps for at udvide serviceudbuddet.

Solana DEX Aktivitet Stiger

Solana, kendt for sin hastighed og effektivitet, er blevet det næststørste i volumen af DEX-handel, overgående populære netværk som Binance Smart Chain og Arbitrum.

Top  70-årig Rentnerin endelig enig med israelsk bank om bitcoin-strid

Solana DEX’er registrerede over $2,27 milliarder i handelsvolumen inden for den seneste dag og rangerede som nummer to på listen. Den bemærkelsesværdige trend fortsatte hele ugen, og det samlede ugentlige volumen steg til $11,56 milliarder, ifølge DeFi TVL aggregator DeFiLlama.

Stigningen i handelsvolumen på Solana kan tilskrives forskellige faktorer, hvoraf den ene er det stigende antal on-chain transaktioner, der finder sted. Tilstrømningen af brugere og den resulterende overbelastning på Solana-netværket har bidraget til den øgede handelsaktivitet.

Stigningen i Solana DEX-handelsvolumen kommer, mens den generelle interesse og engagement inden for netværket fortsætter med at vokse. Desuden har Solana-økosystemet nu mere end 2.500 månedligt aktive udviklere, ifølge Solana Foundation.

Stiftelsen påpegede, at netværket har opretholdt et konsekvent antal på 2.500 til 3.000 månedligt aktive udviklere gennem det seneste år, hvilket er et vidnesbyrd om økosystemets evne til at tiltrække og fastholde talenter. Den øgede udvikleraktivitet kommer, mens Solana fortsætter med at gøre indtryk i crypto-samfundet og opnår flere betydningsfulde milepæle.

Netværket har overgået Ethereum (ETH) i 7-dages handelsvolumen af stablecoins for første gang nogensinde. Som rapporteret nåede værdien af stablecoin-overførsler på Solana en imponerende $103 milliarder i den første uge af januar, hvilket overgår alle andre netværk.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button