AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Binance konverterer delistede tokens som Bitcoin Gold og Monero til USDC

Binance konverterer delistede tokens til USDC

Binance meddelte mandag, at de vil konvertere flere delistede tokens, herunder Bitcoin Gold og Monero, til USDC den 2. september.

Konvertering af tokens

Binance har besluttet at konvertere visse tokens, der tidligere er blevet fjernet fra deres platform, til USDC. Dette omfatter blandt andet Bitcoin Gold og Monero, som begge vil blive konverteret den 2. september.

Hvad er USDC?

USDC står for USD Coin, som er en stablecoin knyttet til den amerikanske dollar i forholdet 1:1. Dette gør det til en stabil valuta, da værdien af USDC altid vil være den samme som værdien af en amerikansk dollar.

Hvorfor konvertere til USDC?

Ved at konvertere delistede tokens til USDC giver det brugerne mulighed for at beskytte deres værdi og undgå volatiliteten, der er forbundet med mange kryptovalutaer. USDC fungerer som et sikkert og pålideligt alternativ til traditionelle kryptovalutaer.

Afsluttende bemærkninger

Binance’s beslutning om at konvertere delistede tokens til USDC viser deres engagement i at beskytte brugernes værdi og sikre en mere stabil handelsoplevelse. Dette skridt vil give brugerne mulighed for at bevare deres værdi i en sikker og pålidelig kryptovaluta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Nyhed: Blue-chip kryptovalutaer stiger, mens mikro-cap altcoins handler på decentrale børser

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button